Ayazinannesiiiiii 6 aylık bir bebeğe ek gıda neler hazırlayabilirim fikir verir misiniz? Bir de bilindik şeyleri farklı bir şekilde vermenin bir yolu var mı? Patates havuç püresi pek sevmedi mesela içine başka ne ekleyip verebilirim?
anayimbenn Ayazinannesiiiiii yoğurt ekle içine zaten 6 aylık bebeğin doymasını bekleme tadım süreci herşeyle tanıştıktan sonra öğünlere geçerseniz daha kolay olur örnek havuç , havuç+patates sonra patates havuç kabak daha sonra içine belki yoğurt eklersşn üzerine az zeytinyağ ekleyebilirsin yavaş yavaş tamamlarsın
35lavanta Ayazinannesiiiiii Şuan daha tadım zamanı tatlı patates ve havuç dene bakalım balkabağı dene balkabağı patates havuç dene yeşilkabak falan ayına uygun ilk aklıma gelenler bunlar yer elmasıda vardı sanırım
Ayazinannesiiiiii anayimbenn tabii ki zaten şu an tadımlık veriyorum ama ne hazırlasam ne şekilde versem bilemedim. Dediğim gibi patatesi tek havucu tek de verdim burun kıvırdı :) biraz da neyin içine ne katarsam sevebileceği şekilde olur sorusu