Tubasahra motheroftwoangels Şok markete gidince direk dondurucuların dügmesine basiyor.😂😂 Bime gidersek öncelikle manav bölümünden üzüm yiyor.Kasaya geçince boş kasanin dügmelerine basıyor ordan uzaklastirinca yangin tüpüyle oynuyor.
Monimommm motheroftwoangels en son civilxe ona kazak bakarken bütün takimleri elimxen çekip dağıtmış di yeter diyerek alışverişi yarıda kesip çıktım 😅
cutiebun_ motheroftwoangels markette sıkıntı yok da, avm ye gittiğimiz de anamızı ağlatıyor 😂 kıyafet ve ayakkabıları çok sever hepsini giyeceğim diye etrafta fink atıyor 😂 5 yaşında kendisi 😺
livanurvealpinannesi61 motheroftwoangels ben markete götürmüyorum herşeyi almak istiyor karıştırıyor çünkü.
NurY Tubasahra Şok markete gidince direk dondurucuların dügmesine basiyor.😂😂 Kaç aylık , benimm oğlumda aynısını yapıyor duygulandim 😄
Tubasahra NurY Ya gercekten mi ? 22 aralikta 2 yaşına giricek.Markete gitmeye korkuyorum.😂Birgün dondurmalar eriyecek,etler bozulcak parasıni bizden alcaklar diye.
motheroftwoangels livanurvealpinannesi61 en iyisini yapıyorsunuz ☺ bugün götürdüm ne var ne yok sepetin içinde alacaklarımı da unutuyorum 😃
motheroftwoangels cutiebun_ şuan zaten biri 2 yaşında diğeri 3 aylık tadını çıkarıyorum sonra ki sorumluluk daha büyük 😊
ismimneolsunla motheroftwoangels daha o kıvama gelmedik 10 aylık ama simdiden kucağımdayken herşeye atlıyor😂