Minikfarem Bebeğim 2 aylık çok şükür sağlığı herşeyi yerinde ama burnu büyük ya acaba değişir mi valla çok kafama takıyorum varmı benim gibi olan 🤦🤦🤦😀
bebisimbenm Minikfarem kilo aldıkça küçülür canm yaaa😀 ama takma sagligi sihhati olsun sağ salim kulağımızda olsunlar da varsin burnu büyük olsun 😊
Zeynep42 Minikfarem benım oglumunda çok büyüktü şuan 7 yasında fındık gibi burnu var küçülür merak etme 😂
Yalin Minikfarem nispeten kendisi büyüyünce burnu küçülür tabi ama genel olarak sizin ve eşinizin burnu nasılsa gen ona çekicektirr
Minikfarem bebisimbenm ahaha tabiki canım ama ne bilim tuhafima gidiyor öyle çok abartı buyukte değil ama çok minnacikta degil 😀😀🤦
Zeynep42 Minikfarem herkez dalga gecerdı koca burunlu dıye ama çok yakışıklı bi paşa oldu o bırundan eser kalmadı hiç 😂
Bebekoglumata Minikfarem ayyy bizimki burundan ibaretti üstelik bizim burunlarımız küçücüktü. Şimdi onunkisi de fındık kadar 😍😍
Sarisin Minikfarem benim oğlumun burnu kocamandı doğduğunda ve kaynanam ayyy burnu aynı annesi diyip duruyodu daha çok üzülüyordum halbuki benim burnum da büyük değil 😄 şuan 13 aylık minik bir fındık burnu var çok şükür 😊
Freud Sarisin Allah ım ya🤦♀️ benim de öyle oldu ilk doğdu yavrum şiş gözler yüz şiş. 15 20 gün sonra yüz oturunca aynı babası demeye başladılar 😁
Sarisin Freud ay nefret ediyorum şu benzetme muhabbetinden ya fırsat bulduğum her noktada dile getiriyorum istemsiz 😄🤦♀️ çocuk çıkar çıkmaz doktorum ayyy aynı babasııı diye bir çığlık attı asla unutamam 🤦♀️
sabirsizbebek15 Minikfarem bebeklerin burnu yaygın olur genelde. Bizimdr burun delikleri çok büyük 😃 filtreli fotoğraf çekim dedim burnunu yüz olarak algıladı 😁