Gzdee__ hankardeslerr ben sürekli ordan yapıyorum 2 buçuk yaşında oğlum var ve hamileyim ikisinin de eksiklerini ordan alıyorum ben mağazasına da gittim çok güzel çeşitler var ve uygun
Begum_eda123 hankardeslerr baktığın modele göre değişir mesela kışlık bı model baktm içi pamuk 100 TL başka sayfada aynısı 150 TL iki sayfada da alisveris yaptım kumaşını sorup olabilirsin yani ama güzel şeyler var
hankardeslerr Begum_eda123 kalıp olarak küçük mü peki yorumlar da onlara dek geldim ne Çok soru sordm😄
Begum_eda123 hankardeslerr yani kızım 4 buçuk aylık 7 buçuk kilo 3 6 ay almam mesela 9 ay alırım tam olsun istemem biraz büyük olsun uzun vadeli giysin derim öyle anlatiym 1 yassa 2 yaş alirim
Begum_eda123 Minkpndam o ne oluyor 😂valla yazan fiyatla aliyorm 250 TL üzeri ücretsiz kargo diyo ondanmi bahsediyosun
Begum_eda123 Minkpndam az önce internet sitesindejnbaktim bndede çıkıyor şimdi önceki yaptıklarımda yoktu
Gzdee__ hankardeslerr 27 aylık oğlum ama yaşıtlarına göre falan uzun ve kilolu ben 5-6 alıyorum genelde bir arkadaş var onun oğlu 3 yaşında o da 4-5 alır mesela çocuğun da gelişimine göre bence