Betul7140 Kızlar sallamadan nasıl uyutuyosunuz bebeklernizi kendiliğinden uyumuyo beşiğinde sallıyorum yada kucağımda elleri ayakları kıpır kıpır uykuya dalamıyo ellerini kundaklıyorum bu sefer de çok ıkınıyo
Gyed Betul7140 4 aylık hamak yaptim kızıma bende uyku eğitimi vermek istiyorum ama nasıl yapcam cesaretim yok
Akifmirza Betul7140 ben kundağa alıştırdım kumdaklyrm ama kendi kendine uyutmayı becermedim henüz ayağımda sallıyrm
Deletedmom0510 Betul7140 benim bebegimde beşiginde sallayarak dalıyor eskiden ne guzel kendi kendine uyuyordu gunduzleri sallasam bile anca 30 dk fln uyuyor 3 ay 6 gunluguz uyku egitimi vermeyem çalısıyorum ama olmuyo
Aynurturgut Bende sürekli sallıyorum,uyku egitimi icin erken diye okudum hep, direniyor uykuya ve gündüz sadece 10 ar dk uyuyor
ENHA_17 Aynurturgut okuyorum da hepimizin derdi aynı hwralde. Uyumayan bebek yapmışız gündüz 3 4 kere 20 ser dk uyuyoruz sadece o da herhangi bi seste uyanıyoruz 🤦🏻♀️
Betul7140 Hala uyutamadım kızlar hiçbişekilde uyumuyo ağlayıp duruyo herşeyide tam neden anlamıyorum çok yoruldum artk kendime 1 saat vakit ayıramıyorum 🤷🏻♀️