mavikalpefe124 Anneler bebeğim için salıncak almak istiyorum 6 aylık. Satan var mı ? Yada önerdiğinix şurdan aldım iyiydi dediğiniz varsa o da olur
Abanozm mavikalpefe124 bende satıyorum fisher prize 3in 1 bende ki netten görsel bakabilirsiniz arzu ederseniz
Noname21 mavikalpefe124 e bebekten pilsan aldim ben 2 senedir kullanoyor zaten 100 kiloya kadar tartiyor . Ayaklı. Ben 500 tl ye almıştım ne kadardır bilemiyorum simdi
mavikalpefe124 bosbardak normal bildiğimiz salıncak asmalı olur portatif olabilir. Park salıncak misali
bosbardak mavikalpefe124 Çok sağlam benimki Demir ayakları hiç kullanılmadı desem yeridir yani 1 veya 2 defa kullandı
biruykusuzanne mavikalpefe124 şu şoka a101 e falan gelenler varya onlardan var bende tertemiz köyde iki üç kere bindi daha kullanamadık
bosbardak mavikalpefe124 sabitleme özelliği var mama sandalyesi olarakta kullanılıyor. 3 kademeli yatma
yalnizkalp bosbardak sunlar cok guzel hem salincak hem mama sandalyyesi hemde yataqmk ben kulandim 3 cocukn buyutdu
biruykusuzanne mavikalpefe124 sağlam ben çok memnunum kendi evimde değilim fotoğraf atamam o yüzden şuan o broşürde gördüğünüzü aynısı zaten
bosbardak yalnizkalp Evet bende çok seviyorum ama işte benimde oğlum var ona kullandım ama istemedi binmiyor pembe diye hiç şey yapmadım kullandım vallahi rengin önemi yok dedim