Pnrarvn Asel_Hira ben kendim kullanmadım ama teyzem kızına kullandı çok faydasını gördü ve anne bebek kaliteli zaman geçirdiler hep ama hiç ihmal etmeden hergün kutudakilerle oynuyorlardı
SelimliAnne Asel_Hira ben de merak ediyorum, özellikle fiyat/performans açısından değerlendirme yapacak birileri vardır inş
Agg0207 Asel_Hira bence kucuk bebeklere gereksiz youtube tan icerigindr neler var bakablirsn zaten ay ay gosteriyolr bnce 1 bucuk yas sinrasi icin ideal
English_teacher Asel_Hira bende alacağım 9.ayda başlıyor benim ablam kullandı çokta faydasını gördü nasıl etkinlik yapabilirim diye düşünmene gerek yok. Her ay kutuda çıkanlarla kaliteli vakit geçirebilirsiniz
1yagizalp Asel_Hira kaynana ya da eş postu olmuş olsaydı bi dünya cevap yağardı. Ama çocuklarımızı ilgilendiren bir konuya kimse oralı olmamış maalesef...
kbraayusf bende merak ediyorum almayı düşünüyorum ama emin olamadım fayda sağlar mi yoksa evde sürekli yaptığımız şeyler mi var için de acaba
Tazeanne53 Bende almayı düşünüyorum gelecek ay. En azından denemiş olurum. Ama eminim bebeğim şu an sadece ağzına sokacaktır her şeyi 😅