Dondurmalikahve Merhaba kızlar zaradan oğluma alışveriş yapicam Boy kilo 102 cm 15,5 kg aşağı yukarı Kaç yaş almam gerek.
Dondurmalikahve Dondurmalikahve Bı sürü de Zara’dan alışveriş yapan var oysa hiç mi bu aralıkta çocugu olan yok
runboyrun Dondurmalikahve merhabalar benimde oğlumda o boylarda 14 kg ben 3-4 yaş alıyorum kalıpları da rahat oluyor
Annepandaa Dondurmalikahve kızım 82 cm 12.5 kilo. 2-3 yaş aldım. Biraz oversize durdu ama rahat yani. Bu adada kızım 1.5 yaşında.
Dondurmalikahve Kiz hepiniz burdasiniz benim postuma bakin bı en azından kaç yaş aliyosunuz onu deyin
runboyrun Dondurmalikahve yorumlara baktım da bence 4-5 yaş büyük gelir size de ama 2 yıl giysin diyorsanız düşünebilirsiniz. Oğlumda 3 yaşında şu an ama Zara’dan aldığım 2 yaş ürünlerde hala oluyor ama pantolon boyları kısa geliyor.
Dondurmalikahve Egehnsmom Ya öyle ben 3-4 yaş almayı düşünüyorum yoksa 4-5 yaş mı alayım 4-5 yaş çok büyük olmaz mı. Şu an kafam bi daha karıştı.
Annepandaa Dondurmalikahve evet olur. Çünkü paçaları 3 kere katlıyorum. Boydan kesin olur. Kilodanda rahat olur.
Merve_90 Dondurmalikahve Zara’nın kalıpları küçüktür LCW de büyük☺️ LCW den aldıysanız onun bir büyük bedenini alin
Dondurmalikahve Merve_90 evet LC waikiki’den 4-5 yaş aldım çuval gibi durdu çocukta terziye verdim Allah’tan kadın güzel yapıyor. En iyisi 4-5 yaş alayım
Dondurmalikahve runboyrun En iyisi 3 4 yaş almak. Peki bişey daha sormak istiyorum pantolon kalıpları nasıl onu da mi 3 4 yaş alayim
Drana Dondurmalikahve ben lcwden 3-4 giydiriyourm uzun zamndır oğluma zaradan biley almamıştım 100 cm kiloda 14 kg. Geçen bi pantolon aldım zaradan 3-4 kısacık oldu geri gönderdim yerinizde olsam 4-5 alırdım
Drana Drana sanırım pantolonların boyu kısa yoksa önceden alışveriş yaptığımda aldığım beden yaşında olurdu ve büyük bile gelirdi
Dondurmalikahve Drana Bende Zara’dan 1 kez alışveriş yaptım ama çok uzun zaman olunca ve çok fazla almayınca emin olamadım. Yorumlarda 4 5 yaş büyük olur diyen var