aleynaydmr Aptamil reflü mamasini kullananlar varmi? Bebegimi emziriyorum ve cok kusuyo malesef 3 haftada tek 300 gram almis. Günde bir defa reflü mamasina baslamayi düsünüyorum midesini tutsun ve kilo alimini engellemesin diye.
muzicelerim2 aleynaydmr aleynaydmr aptamil conformul önerdi doktor bize hem reflü açısından hem gaz açısından gayet iyi geldi günde 4 kez kullanıyorum geri kalanı emziriyorum gayette güzel kilo alımı oldu benim bebeğimde ilk 25 gün hiç kilo almadı mamaya başladık şuan 7 kgye ulaştı
TheBaby aleynaydmr Aptamil Ar günde 1 kez olarak mideyi tutmaz. Sıvı alımını engellemek amaç. Bu yüzden katı bir mama ve geri kaçmayı engeller. Çok katı olduğu içinde 1 numara büyük biberon başlığı kullanılır. Bunun yanında emziren anneler kendi sütünü sağıp içine kıvam artırıcı bebelac thickiner katar sütü katılaştırır bebeğe içirir ve geri kaçmayı engeller. Çözümler bunlar.
ikizmom_ aleynaydmr ben 4 aya kadar kullandım şimdi normal aptamile geçtim kusmalari tamamen bitmiyor aptamile ar da ama baya azaldı kilo almida oldu çok şükür şimdi baya az
TheBaby muzicelerim2 Comformil reflü maması değil ama. Aptamil Ar (yani antireflü) reflü mamasıdır. Reflü mamaları katı olur