mamma00 Hanımlar merhaba , bugün kızıma sağlık ocağı kan damlası verdi vegaferon diye ama icinde paraben ve sakkaroz olduğı yazıyor , bunlar zararlı değil mi içeril olarak , kullanan var mı acaba ?
Gizem_zafer_ege mamma00 sağlık ocağı bize de verdi ama kabız yaptı hemde içmesi çok zor oldu kendi doktoruyla görüşünce bestiron önderdi. Biraz pahalı ama gerçekten çocuğuma yan etkisi falan olmadı birde içince C vitamini de vardı o damlanın baya da faydasını gördük hala kullanıyoruz doktorunuza bir danışın isterseniz
Meovvmeovv mamma00 bende zararlı diye biliyorum ama ali fuat serpenin makalesinde demir ilacında ki parabenin mide asidiyle parçalandığı zararlı olmadığını yazmış o yüzden kullanmaya devam ediyorum
Okkibbye mamma00 bize de vermişti. Bir ay kadar bilmeden kullandım. Zaten hem öğürüyordu oğlum hemde zordu içirmesi. Sonra içeriğini öğrenince direk bıraktım temiz içerik araştırmaya başladım. Bestiron aldım hem c vitaminli de onu kullanıyoruz. Zorlanmadan içiyor aylardır.
BusraDefneozel mamma00 bizim dr.muz saglik ocagi verirse kullanma onu demisti almamistik orzax in damlasini vermisti temiz icerikli diye
mamma00 Gizem_zafer_ege Okkibbye besteron ve ocean duydum ikisinden birini alacağım doktor içir dese bile bi taraf bu kadar kötü sey söylerken içiremem ki🙄
aslioztrk Okkibbye Doktor tavsiyesi ile mi verdiniz ? Ben de değiştiricem de Sağlık Ocağındaki doktora anlatamıyorum bir türlü kullanmak istemediğimi, o yüzden kendi kafama göre değiştirmek istiyorum
Meovvmeovv mamma00 olmadı sadece d vitamini çok gaz yaptı onun yerine bigaia kullandım d vitaminli . Gaz sorunu geçince yeniden verdim
Keremali22 Dün bizede de verdi saglik ocagi ben doktora sordum hemn vegaferonu onermiyorum dedi mama verdigin icin zaten gerekyok dedi
aslioztrk pembehanm Doktor tavsiyesi ile mi kullanıyorsunuz yoksa kendi isteğiniz ile mi veriyorsunuz?
pembehanm aslioztrk saglık ocagında hep ıgnemızı yapan bı ebemız var doktorumuz onu onerıyo hep demıstı bır marka daha soyledı unuttum sonra eczaneye gıttım orda doktor vardı onada sordum acean onerıyoruz dedı bende cocuklarıma onu kullandım dedı bır denemek ıcın aldım cok memnun kaldım
Defnegirl mamma00 Merhaba bebeğiniz kaç aylık acaba bana da verdiler sağlık ocağından ama burada birisi 8 aylıkken başladık diyor. Benim bebeğim 4 ay 7 günlük şuan