asyanin_annesi35 Akşama misafirim var kuzenim eşi ve erkek kardeşimle gelin geliyor ıspanaklı lorlu börek yanına patates salatası düşündüm çorba mi yapayım ekstra yoksa çay yeterlimi sizce sizin neler var 💕🌸
alinaannee asyanin_annesi35 misafir için basit değil mi ? Daha doyurucu çeşitli bir menü düşünebilirsin bence yoksa ıspanaklı korku böreği ben de çok severim yanlış anlama
Meraklimama asyanin_annesi35 az bunlar eğer durumun varsa iki ,üç çeşit daha yap yanlarına birde çay ,sonra kahve yeterli .
asyanin_annesi35 alinaannee 2.5 aylık bebeğim olduğunu biliyorlar kuzum bide çaya geliyorlar zaten yemeğe değil 🌸
alinaannee asyanin_annesi35 Çaya geliyorlarsa çorba yapma başlık akşam menüsü olunca ben az buldum açıkcası 🌸 bir kurabiye filan da eklesen iyi olur veya kısır mercimek köftesi filan bence birini daha ekle
asyanin_annesi35 alinaannee değişti menü 🤣pide mercimek çorbası salata pidenin iç harcını evde hazırladım kuzum
asyanin_annesi35 2kizbiroglan menü değişti 🤣pide Mercimek çorbası Salata 🥗 İç harcı evde hazırladım pide için
asyanin_annesi35 Meraklimama pide mercimek çorbası salata değiştirdim 🤣pidenin iç harcını evde hazırladım
kbrzkn asyanin_annesi35 taze fasulye ve bulgur pilavı yaptım yanına cacık üşenirsem direkt yoğurdu koymayı düşünüyorum 😂
asyanin_annesi35 2kizbiroglan valla iyi oldu sağol canım benim az değildi dimi ya menüm en son kuzenim baklava getirdi çayla koydum 💕