Goktug4343 AsyaRavza dün geldi sıcak sıcak ufff dedim 2 kaşık aldım sadece korktum🤕çnkü nohut fasülye falan yiyemiyorum
Deletedmom0340 AsyaRavza ben ilk günden beri hiç yemek ayrımı yapmadan herşeyden yedim. Baklagil sebze meyve içecek aklınıza ne gelirse. Sadece zararı aşıkar olan -kola gibi- şeylerden uzak durdum. Sorun olacağını zannetmiyorum
KaSeAy Alazcns Hiç hazır aşure yemedim. Umarım gerek kalmaz da getirirler😄 Annecim yanımda olsaydı yapardı ama malesef. Siz de mi aileden uzaksınz?
Alazcns KaSeAy 1 sene öncesine kadar uzaktık. Benim bulunduğum yakaya taşındılar ancak yine de var mesafe 😔
Deletedmom110 Her sene kendim yapıyodum da bu sene dokunur mu diye yapamıyorum. İlk üç ay aşırı gazlıydı kolikti hatta. Şimdi bitti gaz derdi ama yine de korkuyorum😞
deletedmom719 AsyaRavza sütü çoğaltıyor gazı bilemem de 😃 ohh miss olsa da yesek yapıp veren olursa tabi 😔
Cemremmmmm AsyaRavza valla ben yerim bayılırım aşureye geldi bide annem yapmışsa.bence en sağlıklı şeylerden biri düşünsene bir sürü bakliyat meyve var içinde gaz evet yapar belki ama çıkartacak öyle yada böyle😊
AsyaRavza Kaşık kaşık yiyende var aman ha gaz yapar diyen de demekki bebekten bebeğe değişiyor bende azıcık ucundan alıcam duruma göre çoğaltabilirm 😁🥰
Elvn94 Bebsime hamileyken asureye canm istemsti snra hamile oldgmu ogrendm nedense bu aralarda istyo valla ye canm ya sutun ceker ustunede bi kimyon cayi ic