Engineermomm Kızlar dolapta 2023 tarihli 5 ay önce açılmış calpol var kızım biraz ateşli bunu kullanabilir miyim?
Ikrazumra19 Engineermomm alabilme imkaniniz varsa alin bence ben kullanmiyorum ya bazilari bitene kadar kullaniyormus ama benim icime sinmiyor
Cano2626 Engineermomm açıldıktan sonra 1 ay kullanabilirsiniz sonrasında kullanılamaz malesef hem calpol hem tylol
Engineermomm Kahannesi teşekkür ederim kullanmamaya çalışayım inşallah çok çıkmaz eşin işten sonra getirecek
livanurvealpinannesi61 Kahannesi calpol un etkisi 15-20 gün dür. 20 günden sonra etki etmiyor kullanılır ama etkisi kalmıyor ben denedim 1 ay oldu açalı verdim işe yaramadı yeni aldı eşim etkisini gösterdi. Bazı şurupların etkisi 15-20 gün.
Engineermomm Ikrazumra19 teşekkür ederim kullanmamaya çalışayım inşallah çok çıkmaz eşin işten sonra getirecek
baykuskiz_ Engineermomm bozulmaz ama etkisi kalmamistir 5 ay uzun bir sure. Biz her ay yeni aliyoruz. 1 kere kullansak bile her ay alınıyor evde dursun nr zaman lazim olacagi belli olmuyor
Engineermomm baykuskiz_ evet haklısınız normalde atardım ama şu an ani oldu o yüzden sormak istedim . Teşekkür ederim kullanmayacağım
Engineermomm cydcvk ya biliyorum ancak yaşadığımız yer denize 100 metre mesafede Akdeniz’de nem ve sıcakşık şu mevsimde bile yüksek dışarda tutmam daha sağlıksız olur