Betul-08 Bebeğim 3,5 aylık o kadar yorgun ve uykusuzum ki anlatamam başım boynum bütün kemiklerim ağrıyor karnım aç tuvaletimi bile koyarak yapıyorum su belki içerim hiç bişey istemiyorum ama sadece istediğim kadar uyku uyumak istiyorum
ceylanguller Betul-08 bende 38 gün oldu bebegim o kadar cok uykuya hasretim ki anlatamam suan bile kucagımda sallıyorum ama uyku yok
Hep_mi_uykusuz Betul-08 2 yasina 2 ay kaldi ama.hala suan uyumadi 2 yildir insanliğimi unuttum gun doguyor biz yatiyoruz suan saat 5 15 muhtemelen 8e yakin uyur esimde beni 10 gibi kaldirir inanin uykuszluk cok zor migrenim tuttu yin3
Hlle Betul-08 29 günlük bebeğimle ben de aynı durumdayım. Gündüz bebek uyurken uyuyayım diyorum , yok o zamanda uykum gelmiyo. Basım zonkluyo uykusuzluktan…
AhsenAhsen Betul-08 Benim bebek kolik bizde daha uyumadık😳 Uykuya hasret . Hamileyken uyuyamazdım ağrılarımdan doğurunca uyurum derdim fakat yalan oldu uykular.
Aseliko7959 Ahh ahh kanayan yaramıza tuz bastın bende 10 aylık bebeğim doğdu doğalı her gece dua ediyorum deliksiz Bi kaç saat uyumak içim
Asellina26 Betul-08 benim kızım 2 yaşını geçti hala derin uykuya hasretim , ağrı kesicilerde fayda etmiyorum başımın zonklamasına artık.çocuk yaşlandırıyor insanı gerçekten ben çok yıprandım yoruldum şu 2 senede
Sevval_59 Betul-08 çok zor valla zamanında bende yaşadım bıraksalar tuvalette bile uyurdum şuan 7 aylık olduk ama gene bazı şeylerden geri kalmıyoruz saat 5 ten beri ayakta ayaklarimda sallarim uyusun diye suan saat 6 oldu babasıyla ise gitcek heralde büyükçe durulur dedik yok anam evde 5 kişi de olsa onları perte çıkarır bizim kız hiç durmak bilmiyor
Kdr-eren Betul-08 32 aylık ve doğduğundan beri sadece uyku sorununu çözemedim üçten beri uyanık sakın kalmak için dişimi sıkmaktan dişimi ağırttm ama hala uyumadı sinir krizi geçiricem artık
ruveydaensar Betul-08 canım benim Yalnız değilsin inan. Zor ama normalmiş demekki diyip kendimizi avutacaz yapacak bi şey yok maalesef. İnşallah düzelir en kısa zamanda 🤷
laliko35 Betul-08 😂😂 belli bi süreden sonra bu rutine alisacaksiniz bebeginiz 3 saat uyusa deliksiz acaba niye uyudu diyeceksiniz 😂😂 16 aylık uykuyu doğduğundan beri sevmeyen bir bebeğim var 😂 gece kalkıp top oynuyor allah komşularımıza yardım etsin 😂😂😂