Gulcan_kocaby Kızlar bebeğim 1 aylık hem emiyor hem mama takviyesi yapıyorum sütüm yetmiyor çünkü emdikden sonra hep ağlıyor ve 90 cc bazen 120 cc içiyor 60 cc yapınca doymuyor ve sürekli ağlıyor çok mu fazla sizce cc ama 6 saate bir içiyor mamayı sizce azaltmalimiyim.
MinnakvLiva Gulcan_kocaby 1 aylık bebeğin daha midesi ufacık, o emmek istediği için ağlıyordur, memede uzun uzun kalmak istediği için, doymadığını ağlamasıyla anlayamazsınız bezlerini takip ederek anlayabilirsiniz 💓
Nurcngltkn Gulcan_kocaby 120 cc çok bebeklr çok yedklerndede aglarlar bir aylık bebek için doktorum 30 cc ver demsti günde 5 kere hakkmx vardı sütüm.olmadigi halde 30 cc ile 4 saatte bir veriyordum.diger zamanlarda agladgnda mememi emzriyordum boşta olsa onu ceksin istedim 2. Ayn sonunda zafer benim oldu sütüm geldi smdi 3 aylgiz 120 cc bi kere gece iki kerede gündüz veriorm kalan zmnlarda agladgnda sütümü veriorm siz arkdasn dedgi gbi emzik deneyin çok veriosnz mamayi doktorunuza danışın yinede
Gulcan_kocaby MinnakvLiva yarım saat sağ yarım saat sol emziriyorum bir iciste süt bırakmıyor ardindan mamayı veriyorum öyle iciyorki hiç emmemis gibi ama emerken yuttugunu hissediyorum göğsümde süt bırakmıyor ardindan mamayı veriyorum onu icince uyuyor anca🤦🤦
Serp-n-il Kızım daha çok mama yiyor meme emzik niyetine kullanıyor 1 aylıkken 60 cc içiyordu 2.5/3 saate bir saat aralıgını kısa tutabilirsiniz belki sütünüz ne kadar tabi onu da bilmiyoruz
gazem Gulcan_kocaby bende aynı asla memeden sonra uyumuyor illa mama içecek 60 cc veriyorum bazen 70-80 e kadar çıkıyor