alintugce34 Kızlar 55 günlüğüz ne zaman emzırsem emerken hemen kaka yapıyor mama verdım 2 gündür ondada öyle sızde de durum öyle mi
MinnakvLiva alintugce34 normal canım endişelenme insan emme refleksi yaparken bağırsakları çalışıyormuş mesela sigara içerken wc gitme ihtiyacı gelir kabız olan birine sigara iç diyorum 😂 kızımda hep emerken yada mama içerken yapardı
Poncikkkk alintugce34 bebeğim 9 aylık emerken sıkar kendini o sırada ya gaz çıkarır yada kakasını yapar
MinnakvLiva Happymomnes evet, gazı olması bile kakayı yeşil yapabiliyor, ilk siyah renk oluyor sonra yeşil, zamanla zamanla düzeliyor, aşırı yeşil mukuslu sümüksü ve çok çok kötü kokulu olursa doktora gitmeli
MinnakvLiva Hellomoto sigara kullananlar bilir sabah ilk sigarayı içerken sigarayı bitiremeden tuvalete koşma😂
Hellomoto MinnakvLiva evet doğrudur ama en sevmediğim wc da sigara içmek kokular bir birine karışır acayip oluyor 😂
MinnakvLiva Happymomnes estağfurullah 😍😍 ay benim kızım büyüdü çoğu şeyi unutmuşum birileri sordukça aklıma geliyor 😅😅
_glnr_ 💩 gördüm hemen yazayım dedim…Benim bebeğim 4ay 21günlük 8gündür kakasını yapmıyordu bi yaptı görünce şok oldum bildiğin kına kıvamında al eline sür o derece kokusu anlatılmaz düşününce bile o koku burnuma geliyor neden olmuş olabilir başına gelen var mı