Eylulbusrasamet Merhabalar kızlar ilk adım ayakkabısı nasıl olmalıdır sizler hangi marka ayakkabı tercih ettiniz neye dikkat ettiniz etrafımda çok duyuyorum bebek parmak uçlarında yürüyor ayakkabı tercihi yanlış yapılmış diye yardımcı olursanız çok sevinirim
Yasemnn34 Eylulbusrasamet Vicco. Hatta geçen gün ortopedi doktoruna götürmüştüm kontrol için onay verdi.
curly_mom Eylulbusrasamet ben polaristen aldım. Hafif, ayağı güzel kavrayan, esnek bi ayakkabı olması önemli , gerisi de önemli değil bence..
Eylulbusrasamet Yasemnn34 peki kalıbı normal ayakkabı şeklinde mi olmalı yoksa bot tarzı bilekten kavrayan bir model mi tercih edilmeli
Eylulbusrasamet Mommqueen peki bilekte olan spor ayakkabı tarzı mı yoksa bot gibi bilekten kavrayan tarz mı tercih ettiniz
Mommqueen Eylulbusrasamet normal klasık spor ayakkabı tarzı sectım ama ikisndese dikkat etttiğim tek şey cırt cırt kısmının tamamen acılması ayakkabıyı çoo daha kolay ayagına giydrrbliyorsunuz o sekilde olunca malum bebekler ayakta duramıyor sabıt oturur vazıyette giyilceği için