Hapykindasil Prospan şurup kullanıyorum ama geçmiyor daha çok arttı sanki doktorum normal ciğerlerine inmemiş dedi ama benim içim rahat değil. Başka ne iyi gelir kızlar
sinemmm58 Hapykindasil aynı sorun bizde de var ablası hastaydı oğluma geçti ama sadece öksürüyor sabah sağlık ocağına götürcem bakalım ne diyecek
Busraaltsoy Hapykindasil hem bebege zeytinyagi içirin hemde göğsüne sürün göğsüne sürdükten sonra peçete koyun sabah kadar oyle dursun üzerine normal elbiselerini giydirin böyle yaptim şükür geçti öksürük benim bebegimde 5 ay 18 günlük
Woman35 Hapykindasil havluyu ısıtıp beyaz sabun sür bebeğin göğüsüne koy ama havlu ne çok soğuk ne çok sıcak olsun bebeğe göre ayarla ısısını
Hapykindasil sinemmm58 ben bu gün götürdüm ciğerlerini falan dinledi doktor şuanlıj iyi dedi geçti. Bende mi bi sağlık ocağına götürsem acaba. Uyku düzenimiz de yok onu nasıl ayarlıyorsunuz şuan ayakta mesela gece 3de falan uyuyor
sinemmm58 Hapykindasil uyku düzenini sabah 9.30-10.30 civarı uyanıyor uyandıktan 2 saat sonra ilk uykusuna uyutuyorum maksimum 1 saat 2 saat uyanıyor her uyku arasına 2-2.30 saat koyuyorum uyumak istese bile uyutmuyorum akşamda 10.30 da uyutuyorum en geç 11 de uyuyor
Hapykindasil sinemmm58 benimki gece 3de uyuyor öğlen 11de kalkıyor.Ara sıra mama için ağlıyor yedirip yatırıyorum. Gün içinde de 3 kez uyuyor kısa kısa
Yenianne96 Bendede aynı sorun var 7 aylık bebeğim 2 kere doktora götürdüm ama maalesef geçmedi hala öksürüyo prospan kullanıyorum ama yok ne yapacağımı şaşırdım zeytinyağını deniycem yarın