AselinAnnesiiiiiiiii Bebeğimin ağzı pamukcuk olmuş emzirirken ağlıyor memeğide hemen alamıyor 12 günlük daha ne yapabilirim????
Beraninannesii AselinAnnesiiiiiiiii Sağlık ocağına yada çocuk doktoruna gidin o size ilaç yazacaktır . Ayına göre doz ayarı yapıp yazıyor . Karbonatlı su ile sil felan diyorlar ama benim bebeğime ilaçtan başka bişey fayda etmemişti.
Aliyeylmz27 AselinAnnesiiiiiiiii canım karbonat la gazlı bez karbanati bir çay bardağına veya başka bisye yap o gazlı bezle de islat ağzının olan yerlerini siler gbi sil geçene kdr yap bunu
Yamacefeninannesi AselinAnnesiiiiiiiii çok ilerlemiş ise sanırım ilacı var buradaki annelerin yorumunda görmüştüm ben oğluma ağzında Pamukçuk yoktu ama yine de gazlı bezle ile karbonatlı su ile temizlerdim birde gogusunuzu de her emzirme öncesi ve sonrası yine karbonatli su ile temizlerdim
mrvklncc AselinAnnesiiiiiiiii mikostatin vermişti doktor bize karbonatlı suyla silmiştim ama fayda etmemişti. Bi de her seferinde emizyorsa göğsün biberonsa biberon uçlarının temiz olup olmadığını soruyordu. Yani pamukçuk hijyenden kaynaklı olabiliyor. Mikostatini kullandım emzirmeden emzirmeye göğüs ucumu da karbonatlı suyla sildim düzelmişti
AselinAnnesiiiiiiiii Aliyeylmz27 günde 1 kere yapmam yeterli olurmu ne kadar karbonat koycam suya ve 12 günlük zararı olurmu bebeğime
AselinAnnesiiiiiiiii Yamacefeninannesi bebeğe bir zararı olmuyor dimi karbonatlı suyun ne kadar su ve karbonat koymam gerekiyor ?
Aliyeylmz27 AselinAnnesiiiiiiiii benim oğlum olmuştu canım bir çay bardağına ve çay kaşığı attimistim günde iki kere yapıyordum yok bı zaari olmz niye olsun sonuçta icirmiycek siliceksinz yavaş yavaş
Yamacefeninannesi AselinAnnesiiiiiiiii yanlış hatırlamıyorsam bir çay bardagina bir çay kaşığı karbonat ve her temizlemede temiz gazlı bez ile içten dışa yapın ev süpürür gibi