Ftmatc Sürekli ağlıyor sizce ne yapmalıyım dün olduk 2 aylık aşımızi ağrı kesici ateş düşürücü veriyorum 30 Dk susuyor ağlıyor tekrar
yumurtam Ftmatc çok geçmiş olsun, 2.ay aşısı ağrı yapabiliyor ona bağlıdır huzursuzluğu yavrunun. Calpol verdiyseniz sık sık emzirmeye çalışın veya kucağınızda gezdirin, güven duygusuna da ihtiyacı var. Bir iki gün sürebiliyor. Şifa olsun kuzuya
Ftmatc yumurtam sağolun parol ağrı kesici ateş düşürücü vermiştim faydası oluyordu fakat 30 dk sonra tekrar ağlamaya başlıyor sürekli kucagindaydi ztn ve beni emmiuor mama kullanıyoruz 😔
kayraninannesiiii Merhaba öncelikle geçmiş olsun bizimde bugün 2. Günümüz. Dün resmen anamdan emdigim süt burnumdan geldi. Çok zor aşırı zor bir gündü bizim izin. Sabah olduk ama gece 3 e kadar kesintisiz ağladi 10 dk olsun uyumadı. Bende iki kere calpol verdim çok fayda ettiğini söyleyemem.. uykusuzluktan gözleri kıpkırmızı olmuştu artık. Normalde böyle değildi tabiki aşının etkisinden oldu. Bugün çok şükür daha iyiydik uykusunu aldi bugünde uyudu günlük nadir ağlamalara döndü. İnşallah en kısa zamanda etkileri geçer 🥺🙏🏻
Ftmatc kayraninannesiiii sağolun 🌸benim bebeğim uslu bı çocuk normalde yani vok ağlayan bı bebek değil demekki çok ağır geldi. Çocuk 2 gündür uykuya hasret fakat uyuyamiyor ins bugün iyi olur
AysuL Ftmatc Ben ilk asida da ikincisinde de olmadan hemen önce ağrı kesici vermiştim. İlk acısı uykuya yenik düştü bu sayede. Eve geldim sabah akşam verdim. Olduktan ertesi günü beni çıldırttı diyebilirim canı çok yandigindan. 3 aşıdan bir tanesi ödem gibi şişlik yapmisti muhtemelen o canını yakiyordu. Kıyafetlerini ona göre seçtim altını alacağım zaman rahatsız etmesin kolunu bacağını diye hem değmesin diye. Hem de ateş yaomasin diye hep ince şeyler giydirdim . 3 gün mızmızdı. 4.gün gözümü bı açtım ellerimi şapur şupur emiyor bana bakıp gülüyordu. Tamam dedim bugün güzel gececek 😂 3 gün sürebilir yani çok geçmiş olsun
Ftmatc AysuL bunyeleri çok küçük zor atlatiyorlar . Gece 1 bardak dolusu kustu ondan mı bilmiyorum bugün çok şükür rahat 🤲🏻 sağolun 🌸