defnekokusu_ Merhabalar bebeğim burnu tıkalıyken emmiyor serum fizyolojik ile açıyorum çekiyorum cold mix kullanıyorum duyduğum her yöntemi denedim napabiliirm sinir oluyor ememediği için afedersiniz mememi çekip sündürüyor çok kötü canımı yakıyor
AseLBebek26 defnekokusu_ odasına soğanı ikiye bölüp koyun sabaha kadar rahat nefes almasını sağlıyor açıyor burnunu gece daha kolay emer
Dilhunizade defnekokusu_ buhar makinası varsa kullanın o göğsü ve genzi yumuşatır. Aspiratör e devam edin yine Bol bol emzirmeye çalışın yine de böylelikle antibiyotik niyetiyle dışa atiyolar kusma veya burun akıntısı olarak
papatya_1125 defnekokusu_ serum fizyolojik ile temizleyin ama sık sık çekim yapmayın burun etleri şişer. Buhar makinesi varsa açabilirsiniz yoksa buz koklatabikirsiniz .başucuna yarın soğan a bir kaç karanfil batırıp koyabilirsiniz. Bir de oda çok sıcak ve nemli ise tikanir
ilk61 defnekokusu_ ılık suyla bı banyo yaptir abdestte burna su verir gibi su ver biraz burnuna baya hinkirir zaten kafasından su dökünce istemsizce nefes alicam die sumkuruyor uykuluyken emzirmeyi dene banyo yapınca mayisir insaAllah.serumla 7 8 kez temizle günde bişi cikmio diye dusunme
defnekokusu_ Dilhunizade buhar makinesi var yani şu ilacı içine koyup burnuna verdiğimizse eğer evet onu da yaptım yatmadan ama yine emmedi meme reddi mi yaşıyoruz acaba ya bu arada bebeğim 7 aylık hastalıkla beraber diş sıkıntısı da çekiyor yavrum
Dilhunizade defnekokusu_ düzenli kullanmak.lazim.. Olabilir yani bebeklik döneminde atak da olur dış de olur meme reddi sebebi zorlamayın derim kendini iyi hissettiğinde emmek isteyecektir
defnekokusu_ ilk61 çok temizleme zararlı diyorlar ayy napacağımı şaşırdım 😊🤦🏻♀️Bideşöyle bi durum var serum fizyolojik sıkıyroum ya burnuna her defasında çekme zararlı dedikleri için bazılarında çekmiyorum ama sanırım oda geniz akıntısı yapıyor
ilk61 defnekokusu_ başlangıçta cekion bı tek öle her defasında çekilmez zaten Osman gönül alın burun temizleme videosu die yaz ben onu öğrendiğimde beri yapiom.
Nilunas defnekokusu_ biz böyle durumlarda bebe vicksi burnunun ucuna sürüyoruz birde minik bir buhar makinemiz var içine vicks damlattık burnunu temizledikten sonra başucuna koyuyoruz çok iyi oluyor