Mira- LCW tulumları 6-12 12-18 diye gidiyor bedenler. Bebeğim 7,5 aylık kalıpları çok anlayamadım deneme fırsatımda olmadı kalıpları hakkında bilgisi olanlar kaç beden tercih etmeliyim
bsratetik Mira- valla bende geçen aldım 3 aylık bebeğime 24-36 aldım uzun süre giysin diye bu sene zaten olmazda seneye bir sonraki sene giysin dedim bakalım 😂😂
Pamuk1980 Benim kızım 1 yaşında 24.36 ay aldım tam oldu Eğerki uzun süreli kullanmak istşyorsanız büyük alın Bebekler çok çabuk büyüyorlar 24.36 tam gelir bence
ObirAnnnee Mira- Mira- Bebeğinizin kilo ve boyuna bağlı aslında bir tık tombik bebekse 12-18 alın rahat olur hem seneyede kullanma şansı olur. Ayrıca yorumları mutlaka okuyun kalıp bilgisi veriyor önceki alanlar ona göre kafanızda şekillenir.
Pamuk1980 Mira- bende öyle düşünmüştüm ama tam geliyor inanın ki zaten bacak paça kısmı lastikli oluyor yani büyük gelse bile sorun olmuyor
alinaannee Mira- bence biraz büyük alabilirsiniz 6 aylık bebek artık ele avuca gelir ve çabuk büyüyorlar ben sizin yerinizde olsam 18-24 alırdım geniş rahat gşysin bebek zaten bilek kısmından manşetleri tutar