Deletedmom_35 Kızlar bugün puzzle aldım ilk defa yapacağız yarın nasıl öğretiyoruz yapmayı ilgisini çekecek şekilde yada bu aylarda kendi kendine yapan bebek var mı ??
TugceRain Deletedmom_35 yani 32 parça biraz zor. Anca siz sürekli ona göstererek yaparsanız yerlerini ezberler takar.
Kaan01 Deletedmom_35 ilk sefer icin cok geldi bna parcasi canim ogluma ilk 2-3 parcali hayvan puzzle aldim 22 aylikti.simdi 6-8 parcali puzzle yapiyor daha fazlasini denemedim
Dondurmalikahve Deletedmom_35 Bende 32 parçayı nasıl yapacak diyecektim dediğim gibi siz yapın o alışır ben o şekilde alıştırdım ben yaptım yönlendirdim o alışti.
Deletedmom_35 Kaan01 bunun içinde 2 tane 2 parçalı var 1 tane 3 parçalı var gittikçe yükseliyo yani karışık var
Deletedmom_35 Benisahtesevme2 aslında sevse çok güzel zihinsel gelişime birde araba merakı var otopark alırım büyük bişey oyuncak ihtiyacını karşılar heralde bir süre sen karar verdin mi ne alacağına ?
Dondurmalikahve Deletedmom_35 Evet ama 2,5 yaşında başladık biz 2 yaşta sevmedi.Suan 20 parçalılari yapıyor
Deletedmom_35 Benisahtesevme2 benim evde çok büyük sayılmaz ve inan o kadar sıkıldım ki etraftaki arabalardan kaldırınca kıyameti koparıyor aslımda kendi topuğuma sıkıyorum ama napıyım bir yandanda onun yaşam alanı karışmıyım diyorum ama bıktım yani 😅