Fatmannny Kızlar bebeğim 50 günlük bugün kakası çok farklı kokuyor sebebi ne olabilir cuma kontrolümüz var ama daha erken mi gitsem acaba
basaksahinx Fatmannny yediğiniz şey veya normalden daha az sıklıkla kaka yaptıysa beklemiş kaka öyle değişik kokabilir
sekerkizinannesi1 Fatmannny kaka kokusu herhangi bi hastalık belirtisi değildir. Kaka bu kötü kokar. Dün doktorumuz aynı bu şekilde söyledi 😅
Fatmannny basaksahinx normal her zamanki gibi 3-4 kere yaptı bugun de farklı bir şey de yemedim hiç sabahtan bu yana kontrol ediyorum koku hiç değişmedi
AAsaff Fatmannny usutmus olabilir veya siz usutmus olabilirsiniz ayaklarınızı sıcak tutmaya özen gösterin
basaksahinx Fatmannny koku değil ama rengi fikir verir sorun olup olmadığı hakkında rengi kıvamı her zaman ki gibiyse sorun yok. Öyle durumlar da fotoğraf da çekin doktpra gösterirsiniz
basaksahinx Fatmannny evet kaka rengi her zaman takip edilmeli farklı renkleri ve kovanları fotoğraflayın muhakkak
Fatmannny AAsaff kalorifer açık üstüne de battaniyesini örtüyorum bugun çoraplarını giydireyim uyuyacağı zaman teşekkür ederim