Sumeyye068 Oğlum 9 ay 10 günlük . Hangi balıkları verebilirim . Nasıl verebilirim en güzel nasıl yiyorlar
Deletedmom_21 Sumeyye068 somon hamsi istavrit bunlari verebilirsin firinda yaparsaniz daha yumusak olur kizartinca sert oluyor zaten
Ysmndmrl Sumeyye068 levrek ve çipura verdim kılçık ayıklaması kolay olduğu için aslında somonunda kolay ama dr önermedi derin deniz balıklarını tavsiye etmiyor eğer çorbayı kolay içiyorsa balık çorbası deneyin ben en rahat onu içirdim hemde daha faydalı gibi kemikleri ile birlikte kaynıyor
efelinamoms Sumeyye068 mezgit verebilirsiniz kilciksiz oldugu icin bebek baligi olarak geciyor tabi mevsimimi bilmiyorum
Sumeyye068 Ben normalde yağlı kağıda patates soğan sarımsak defne yaprağı tereyağı ile sarıp veriyordum . O şekilde versem yine sıkıntı olur mu acaba
Glrmila Kizim 9 buçuk aylık palamut verdim 3 kere buharli pisiricim var. Icine balık patetes ve minik minik sogan atıyorum buharda bir arada 15 dk da pisiyor sonra balıgi hafif dider gibi yapiyorum gözümden kacan kılcik varsa o esnada almis oluyorum.
Sumeyye068 Glrmila buharlı pişiricim dediğiniz delikli süzgeç gibi olan tencere içinde yerleştirilen olandan
Glrmila Sumeyye068 onda da olur fakat bende philips avent wasabi buharli pisirici makinesi var. En sağlıklı si onlar için ya buharda pisirin ya firina verin derim 😇🤗