Duygu0707 Merhaba baya zor geçiyor bizim sizinde öyle mi sürekli ağlıyor emmeyi bıraktı mız mız habire … uyurken aglayarak uyuyor , cıglıklar bagrıslar gecici bir süre mi ? Var mı basına gelen
Saryam Duygu0707 https://hesapliyor.com/bebek-atak-haftasi-hesaplama/ Burdan kontrol edebilirsin atak ayındasın muhtemelen
Friends Duygu0707 ah ah aynı durumdayız bizde. Çok zor geçiyor çok zorlanıyorum. Benim bebeğim zaten genel anlamda huysuz, agresif ve inatçı. Atak aylarında hele ki bu 2 katına çıktı. Doğru düzgün emmiyor. İnsanı çok yoran bişey bu. Rabbim can sağlığı versin diyorum. Alıştım artık beteri olmasın yeter ki…
OglumAlp Saryam 23 gün var diyor ama biz bir aydır böyleyiz zaten 😵💫 Sol gözüm seğirmeye başladı 🤣🤣🤣
OglumAlp 1 hafta sonra 4,ayımız bitiyor geçer mi acaba 😵💫 bir aydır meme öncesi ağla Dışarı çık ağla Arabaya bin ağla Uykuya diren yine ağla Gece sayısız uyan Sıkılıyor ağla Nasıl olacak anlamıyorum Avutmakta çok zorlanıyorum 😞 Yorgunum Bitkinim 🥹🥹
Duygu0707 Öyle bir bagırıyor ki anlatamam :)) 4.ay bize gümbür gümbür geldi zaten cok hareketliyiz iyice nirvana yaptı herseye aglıyor yatırıyorum aglıyor kucaga alıyorum aglıyor😅😅