Fatmannny MucizemAsyam bazıları 10 gün diyor doktor 15 gün dedi ben hala yapıyorum doktora gidene kadar yapmaya devam edicem
MucizemAsyam alerjikbebek-annesi bebeğinizin kilo alımı nasıl, kızımın diyeti hala devam ediyor 14 aylık 8bucuk kilo
Melikess RabiyaG Hayır sadece mukus değil tabi ki benim bebeğimdeki tek belirti aşırı mukustu ama ciltte döküntü popoda pişik gibi belirtileri de var
Ftmogz Mukusun ek gıdaya kadar geçmediğini söylüyorlar. Mukusu takip ederek diyet yapmak çok mantıklı değil o yüzden. Mukuslu kakanın diyetle düzeldiğini hiç duymadım
Kremaininannesi Birminiginmomysi mukuslu kaka sadece belirti sayılmıyormuş bazen ek gıdaya geçene kadar devam edebiliyormuş
Pelin-2453 Berram benim kızımında doğduğu günden itibaren karaciğer enzimleri yüksek seyrediyor. 5 günlüktü kan tahlili verdik o zaman öğrendik. sizin bebeğinizin değerleri kaç acaba ?
Muniii Zeynoko Instagramda takip edip memnn kaldığınız sayfalardan önerebilir misiniz? Bizde yakında ek godaya geçeceğiz çok memnum kalırım.
Zeynoko Muniii buse Tokgöz,alerjikbebeginannesi.birde alerjik bebek tarifleri yazarsanız bir çok sayfa var.
Esrrr Zeynoko merhaba şu an ne kadarlık bebeğiniz bende geçer diye bekliyorum ama geçmedi henüz 9 aylık
Basaktrk Zehra_yavz şuan kakasında mukus hafifledi ve kaka rengi sarıya döndü ama huzursuzluğu devam ediyor alerjik mama kullanıyoruz
Minikoglusumatlas Fatmannny kaka sünmesi benim bebeğinde de var ama çoğu Bebek’te ek gıdaya kadar olan bişeymiş
Fatmannny Minikoglusumatlas bende gürültülü kaka da var ama sürekli değil gaz masajı yaptığımda varya gaz ilacı içirdiğimde oluyor
Egeninannesiii22 Zeynoko bebek icin degil bizim için kullanmamız lazımmış, başka bi postta arkadaş yazmış banacare diye bi ialç varmış bence sizde bi bakın
Denizzz88 Zehra_yavz benim bebeğim hiç alerji maması içmedi hep emdi ben diyet yaptım 8.ayda süt alerjisi geçti ama yumurta alerjisi hala devam ediyor 17,5 aylık şuan oda tadımlara yavaş yavaş başladık sarısını yiyor da beyazına alerji devam