Neraops Merhaba anneler eşim hakkında ne yazsam bilemedim çoğumuzun yaşadığı durumlardayim eşimin haberi olmadan evde yokken de nasıl WhatsApp bakarim karekod yapmam ona bildirim gidiyor
Ygzmomm Neraops Uyurken numarasıyla faceye giriş yapmaya çalış şifremi unuttum de falan kesin facesi vardır aldatan erkeğin bu 1. Yine gece uyurken whatsabına bak ss al her şeyi kendine at sonra sil Son silinenlere bak eğer telefonu iPhone’yse ayarlardan safariye gir oradan hangi sitelere girmiş kontrol et ona göre şifremi unuttum yap gir gelen kodla ssleri Ordanda topla. Delilleride gizli dosyana aktar bu kadar aklıma gelenler🤣🤣 bunlar yapılabilir bi telefonda bence
Kumsal_ada Neraops Bende bilmiyorum burada durayım belki bilen yazar😂 Ama çok kurcalamakta iyi değil aslında ne kadar kurcalarsan o kadar birşey çıkıyor
Dilruba_1 Neraops eşin evde yokken nasıl whatsapptan bakıyorsun kendi evde yok telefonu mu evde zaten şüphe duyacağın bir durum varsa o telefonu evde bırakmaz ki adam neden kendi ayağına sıksın?
Ygzmomm Neraops ortadaki tuşla kapama tuşuna aynı anda basacaksın ya da kapama tuşuyla ses tuşlarına. Her telefonda değişiyor canım öğren çevrenden çaktırmadan
Neraops sevvalege99 ha ben onu biliyorum canım yazışmaları siliyor sadece teşekkür ederim canım yazmıştı üstelik numara yabanci