Ebrsalman Oglum 5 aylik 1 aydir pek kilo almamis die mamada ver dedi ama oglum.mamaya alisio emmiyor bu seferde sutum azalio bana akil.verin lutfen sutumu tekrar nasil cogaltabilirim.asiri.canim skkn yardimci olun lutfen😭
Elnr Ebrsalman ah seni çok iyi anlıyorum benimki bugün 1 aylık oldu kilo almayı geç doğduğu kilonun altına düşmüş başımdan aşağı kaynar sular döküldü bizde mamaya başladık bugün 😔
O1Anne Ebrsalman emziren anne çayı humana tavsiye ederim ve beraberinde günde üç litre su sütünüz çoğalır Allah’ın izniyle streste yapmayın tabi:)
Kvs Ebrsalman bol bol su iç günde 3 lt su içmeye çalış Eğer o lasariçemem dersen her emziröeden so ra 1 bardak su iç , bulgur da çok süt yağar hatta birsürü şey tahin gbi …en iyisi bol bol suuu
Merikkoo @Ebrsalman öglen ve aksam kesinlikle bol bol karışık salata yiyin, tahin helvasi,solgarin b12 si bira mayali olan bir de sagma makinaniz varsa saga saga artacaktir. Bunlar benim yasadiklarim..
Ebrsalman Merikkoo car makinam insallah faydali olur ya bide ikk kizim tek gogsumu hep emmisti smdi emmedgi gogsumden sut gelmio kdr az szce saga saga oda cogalirmi
Tomtom Ebrsalman birde önce meme emsin emdiği kadar daha sonra üstüne mama teklif edin , kendinizi üzmeyin lütfen böyle ilgili annesi var onun düzelir hersey
AhsenAhsen Ebrsalman ben de öyle kaşıkla verim dedim benimki bastı bağırtıyı . Eliyle vurdu döktü kaşıktakini. Cukk cukk içmek istiyor biberonu verdim sustu. Biberona devam dedim😊 Zaten 150 ml sütü ne kadar sürede verirdim kim bilir. .Bebekte haklı.
Ebrsalman Tomtom cok tesekkurvederim ole yapiyorum ama yibe almio sutum.az galiba cogalmasi icin napcm bilmiom
Dbt3401 Humana çay, lactamil çay, solgar b12. Bol tahin helvası yiyebilirsin. Bir de hurma. Ben hurma pekmezi yiyordum kaşık kaşık. Pekmezi yediğim günlerdeki sütlerim baya yağlı oluyordu.
Dbt3401 Ebrsalman eczanelerde de var. Beninternetten de almıştım canım. Günde 3 kere 2şer tane içiyorsun