Busracbayram Merhaba göğüs uçlarım çok.yara oldu wee baby göğüs pedini kullanıyorum ama üst kısmı naylonumsu olduğu için daha çok tahriş ediyor sanki önerdiğibiz başka bı ped markası var mı acaba
Vildanbahar61 Busracbayram Canım ben lansinoh göğüs pedini kullanıyorum çok memnunum içi pamuk ve sızdırma yapmıyor gönül rahatlığıyla kullanabilirsin👍
Deletedmom_15 Busracbayram evdeki atletlerinizden küçük parçalar kesip kullanabilirsiniz, ister kullan at yapın, isterseniz yıkayıp yeniden kullanın. En azından naylon olmuyor, pamuklu yumuşacık oluyor. Masrafı da yok daha ne olsun 😁
Denizanne Busracbayram göğüsleriniz yaraysa hiç göğüs pedi kullanmamanızı öneririm hava aldırmıyor göğüs uçlarına geçmesi çook uzun sürer. Mümkün olduğunca havalandırmanız lazım. Ben gümüş kapak kullanarak kalıcı çözüm bulabildim
16012018 Göğüsleriniz yara olduysa aventin göğüs Kalkan’larını tavsiye ederim 👍 bir hafta içinde geçiyor. Hangisini takarsanız takın göğüs pedi yara yapacaktır
Busracbayram 16012018 mycey göğüs kalkanini aldım ama baskı yaotigi için süt akıp birikiyor nemli ortamda da bakteri çabuk ürediği için çok soru işareti bıraktı kafamda
16012018 Busracbayram süt her halükarda akıyor baskı yaptığı İçin değil. Zaten kapağın amaçlı göğsünüzü nemli tutup iyileşmesini sağlamak. Kuruyunca yapışıp yara oluyor. Kullanın elinizde de varsa
Vildanbahar61 Busracbayram Dış yüzeyi yapışkanlı beni hiçbir şekilde rahatsız etmedi Wee ninkini bende almıştım çok kullanışsızdı üstelik sızdırıyordu ama lansinoh öyle değil emin ol memnun kalırsın
Busracbayram Deletedmom_15 bı keresinde ayva çekirdeği jeli sürüp atletimi kapatmışim yapismisti valla derisiyle beraber söktü geldi denemeye korkuyorum
Zezgit Ayy o yaralar yaralar. Biz 4.ayınızdayız daha o yaralar yeni topluyo kendini hala gögüs pedine devam çünkü iç çmasıra yapışıyo gögsüm. Lansinoh kullanıyodum wee ye geçtim lansinoh da bana iyi gelmedi yapıştırdı değişiyo en son krem sürüp öyle yapıştırıyodum o iyi gelmişti biraz
Tazeanne53 Çok marka kullandım ama kesinlikle lansinoh diyorum. Hele süt sızma durumunuz çoksa başkasını tercih etmeyin bence.
YavruKartal Busracbayram Fiyatı biraz yüksek ama imkanınız varsa kesinlikle gümüş kapak tavsiye ederim.
Scanli Busracbayram lansinoh göğüs pedi tavsiye ederim ben hepsini kullandim neredeyse . En iyisi o galedi bana.