Son123 Kızlar en güzel patatesli börek nasıl olur kimi iç harcını haşlıyor kimi rendeleyip suyunu sıkıp baharatliyor sizce patatesli börek içi nasıl hazirlanir
Balkizlarim Son123 patatesleri haşlayıp püre haline getiriyorum daha sonra başka bir tavada soğan salça kavuruyorum yağını süzgeçle süzüp patatesin içine koyuyorum tuzunu baharatlarini ekliyorum 💐
Gryffindor Son123 Bence haşlanarak daha güzel oluyor ne kadar pişerse pişsin ben çiğ patatesten yapılınca o çiğ kokusunu alıyorum
Sess Son123 bol sogan kavurucaksın, haslanmıs patatesle karistiricaksin biraz da tatli toz biber, tamamdır benim için. Ama bol soğansız olmaz patates, bi de düz serme olmuyo gül börek daha iyi oluyo
TheBaby Son123 Canım haşlıyorum eziyorum. Tavada yağ soğan kavuruyorum. Patatesi ekliyorum. Birazda peynir ekliyorum. Baharatlarını atıyorum içine. Peynir müthiş ekstra bir lezzet veriyor
Actombo Ben haşlıyorum sonra eziyorum. Soğan-biber-kırmızı biber-az salça- karabiber-maydonoz ile iç harç yapıyorum. Çok beğeniyorlar.
Gryffindor Papatya2636 Post sahibi suyunu sıkıp diyince çiğ olmasını kastetti sanırım. Yoksa ısı görmesi yeterli benim için o yüzden dediğiniz de güzeldir😍
Papatya2636 Son123 ben gözlemede patatesi rendeleyip soğanla birlikte tavada kavuruyorum salça toz biber karabiber maydonozla mükemmel oluyo
mervemir- Son123 patatesi haşlarım ezerim güzelce başka yerde soğan salça güzel kavururum üzerine patatesi dökerim karabiber pul biber tuz Bi çeviririm öyle sonra yufka sosu için yoğurt yağ ve soda kullanıyorum yufka ları gül böreği şeklinde sararım hem göze hem de damağa hitap eder bu şekilde harika olur deneyin
pembehanm Patatesı haslayıp püre halıne getırıyorum sonra tavaya yagı sogabu koyuyorum kavurup pureyı koyup nane toz bıber tuz karabıber koyuup kavurup kapatıyorum yufkanın sosunuda sıvıyag sirke un yapıyorum krep gıbı kıvamı olucak çıtır çıtır oluyo