Dilaylaa Bisküvi vermenizi önermem onu yerse nasıl sebze çorba et yumurta yiyecek şeker gibi şey . Boş kilo yapar
stillwasser Dilaylaa aynen size katılıyorum bende bisküviden yana değilim şekerli katkılı bende kendim yapıp vermeyi dusunuyorum
birtatlivera stillwasser benim bebeğim de 2500 doğdu. 4 ay 10 günlük 6 kg. Yaşıtlarına göre düşük ama doğduğu kg ya göre değerlendirince iyi gidiyor. Öyle bakmak lazım.
stillwasser Elfvli aynen benim oglum da oyle cok guzel yer dr soyluyo aylik becerisi önde ayina gore 3 aylikken de bizimki dondu ama kilo zayif bas ve boy nasil sizde
Umutveannesi stillwasser kendi sütüm var ama yeterli mi değil mi bilmiyorum yani emdikten sonra da yine aynı ölçekte mama içiyor, emmese de aynı ölçekte içiyor. 65 cm boyu, 41.5 baş çevresi
Gunesim48 Yasminmiray10 bizim çocukluğumuzda herşey bu kadar bilinmiyordu şimdi araştırılıyor öğreniliyor her türlü kaynak var elimizin altında.. bebe bisküvisi içeriği yazın Google a içindekilere bakın
Rainnnn stillwasser benim oğlum doğduğunda 3070 di 6 aylıkken 7700 dü aslında kilosu iyiydi ama boyu uzun diye zayıf duruyodu gören ayyy bu ne zayıf diyordu ki hala boyuna veriyor o yüzden alıştım iştahlı değil artık eskisi gibi kilosu da yok ama buna şükür
Ayazsrht stillwasser 1 muz Yarım ceviz ez Y. Kibrit kutusu peynir Yumurta 1 t.k tahin 1 t. K pekmez Efsane kilo aldırıyor 👌🏻😊