Mbrre Sevval37 sagmak süt gelmese bile sagip uyarmak bana çok iyi geldi 15er dk birde humana çay su uyku ve yemek bol bol ben yemeyince sütüm çok azalıyor 🤷♀️
Whatornot Sevval37 bol bol su iç bir de humana stil tee öneririm boşuna şekerli şeyleri vücuduna alma günde 1 litre süt sağıyorum sadece bazen akşamları tatlı yiyorum o kadar.
Kuzeysmomy Sevval37 merhaba ben tatlı( özellikle şerbetliler) helva ve tahinli pekmez tüketiyorum bende işe yarıyor denemenizi tavsiye ederim
Umutveannesi Sevval37 tahin helvası çok güzel arttırıyor. Günde yarım demet dereotu yemeklerinize salatalarınıza eklerseniz ya da yiyebiliyorsanız direk öyle de yenebilir oda çok güzel süt yapıyor. Bunları doktorum söylemişti. Bir de her emzirme öncesi iki bardak su içip öyle emzir demişti. Aynı şekilde emzirme sonrası da en az iki bardak su demişti
ONAEA Şu an önümde helva var helva yiyorum ğzerine 4 5 bardak su içiyorum çok güzel süt yapıyor baklagiller humana çayı malt içecekler ve komposto tavsye ederim ama özellikle su bol bol benim de sütüm az meme mama şeklinde ilerliyoruz
Sevval37 ONAEA benimde az bende öyle ilerliyorum malt içecek denedim 3 litreye yakın su içiyorum günde ama yinede artma yok
Ebrsalman Sevval37 bende ayni sekildrym bide mamaya basladik sutum dahada azaldi bestlak damla ve rezeneyi çok met ediyorlar ins faydasi olur bestlak damlayi bi arastrin isterseniz
Elifnefesyunus Maltana şeftali ve ananas var süt yapıyor, tahin helvası, bol su içmek, börülce, hurma, birde incir
Sevgii1783 Ben ebebek emzirme destek projesinden yardım aldım bir çay tarifleri vardı çok iyi geldi siz de danışmanlık alabilirsiniz https://www.bebek.com/emzirme-destek-projesi/