Sedalena kızlar benim bebeğim 2 aylık ve içmesi gereken ml tam olarak nedir bilmiyorum bazen 120 içiyor bazen 90. 2 aylık bebek normalde sadece mamayla ne kadar içmesi gerekiyor
Arelmommy Sedalena Her bebek farklıdır canım doktoruna sor bence ama bana fazla geldi biraz bebeğim 5 aylık bazen 90 bazen 120 ml içiyor
Nesli92 Sedalena valla 2 aylık bebiş 120 içiyorsa maşallah. Benim kızım 2 aylıkken 60 cc içiyordu. Şuan 5 aylık kızım 120yi anca bitirebiliyor. Gerçi her bebeğin gelişimi farklı takılmamak gerekiyor ama fazlasıda reflüyü sebep olabilir. Doktorunuza danışın derim
Linaduygu Sedalena doktor kilosuna göre içmesi gerekeni hesaplıyor gidince sorun mutlaka. Biz 3+26 120ml içiyoruz
Whatornot Sedalena kızım 2 aylık sağarak anne sütü veriyorum dün içtiği sütleri yazdım anı anını tutmuyor. 60-90 arası içiyor sanırım 3 saatlik
Arelmommy Sedalena evet canım çok iyi ideal yani ayına göre kilosu zaten 1 aydır falan mamaya geçtik sütüm kesildi ondan öncesinde de arada bir mama veriyordm
Deniz06 Sedalena bebeğim 2 aylıkken 60 ml içiyordu. Peki sizinki 120 veya 90 ml içince kusuyor mu? Kusmuyorsa sorun da yok bence
Sinemisssss Sedalena 2 aylıkken 2-3 saat arası 90 cc içiyordu 120 cc yiyorsa sorun yok ama içmesi için ısrar gereksiz olur
newmom89 Sedalena benim bebeğimde sadece mama ile besleniyor. 4.5 aylık 120 içiyor. Beslenmesi 3 saatte bir.2 aylık bebek için 120 çok bence.
Eflinveannesi58 Sedalena ay bendee ccok merak ediyorum benim kızımda 2 aylık 90-120; arası içiyor fazlamı diye merak ediyorumb
Edis07 Sedalena benimki 2. Ayda 50cc bazende 75 cc veya 90cc iciyordu. Kilo alimida gayet iyidi kontrollerimizde. Bence sizinkide normal