O1Anne Kızlar ne zamandır kafamda uğultu oluyo kulak çevresinde de ve kendime yabancılaşmış hissediyorum kendimi bu duurmu yaşayan varmı neyden kaynaklanıyor dur ayretende ayakta iş falan yaparken düşecek gibi oluyorum dengem gidiyor😢
Melek0205 O1Anne kulak kristlalerin yerinden oynamıştır yada kirlenmiştir fazla o yapıyodur kbb ye gidin kesin tanıyı orası koyar ancak
Ysalvatore O1Anne ya bende de çok oluyor sanki kulaklarımda rüzgar esiyor KBB ye gittim bişey görünmüyor kulağında dedi bı bryin sinir cerrahına gitmek lazım galiba
Dilruba_1 Canım bi beyin cerrahına git beyin MR ı çektir Kulak kristallerinde oynama da olmuş olabilir
Tozluyol O1Anne bendede var aynı sıkıntı mr girdim hiç birşey yok dediler fakat ben kronik migren hastasıyım ona bağlıyorum
Tozluyol O1Anne evet 4yıldır bu ugultuyu ayda bikere yaşıyorum beynim çıkacak gibi oluyor bazende kulaklarım tık tık der içerde ne oluyor bilmiyorum
eylulmeselesi O1Anne bende bu sekıldeyım anksıyetım var antıdepresan kullanmadıgım zamanlar hep boyleydı
O1Anne eylulmeselesi anksiyete belirtilerinizi sölermisniz umarım tümör falan değildir kızım var benim ona iyi bakmam lazım 😔
eylulmeselesi O1Anne yok yok degıldır canım korkma allahın ıznıyle sersem gıbı oluyorum dengemı kaybedıp dusecek gıbı kulak cınlaması mıde bulantısı oluyor artınca kulağımda uğultu sesi oluyor