beyazbeyza Sürekli sağım yaparak bebeğini besleyen anneler varmı? Bebeği göğsünü emmeyen . Sütünüz azaldımı yada sağım yapmak verimli oldumu ?
Aysegul93 beyazbeyza 7.ayda kesildi maalesef sütüm. Ama ben iki hafta çok ağır bir hastalık geçirdim antibiyotik kullandım yemek yiyemedim su içemedim sonra da toparlayamadım sütüm kesildi
Mirageee37 16 günlük bebeğim 2 saate 1 sağım yapıyorum 30 cc zor çıkıyor mama takviyesi ile besleniyoruz
charlotte Mirageee37 masaj yapin göğsünüze. Dugumleri hissedip ovalayin. Sagarken sagim hareketi de yapin elinizle. Makinenin masaj modunda daha uzun sure kalin sagim modunu cok kuvvetli kullanmayın yavas yavas arttirin. Bitirirken de yavas yavas azaltin. Ben baslarda sadece sagdim. Sagarak arttirdim hic emmediler. Simdi gunduz full sagiyorum gece de 1 kere sagiyorum. Uykuda emiyo biri sadece. Digerine sut yetistiremiyorum. Sagdiklarimdan biberonla veriyoruz. @beyazbeyza
charlotte Mirageee37 solgar B12 var anneler icin ondan alip kullanin ocean mummy kullanin ve en iyi sutu su ve uyku iyi psikoloji yapar 🥹
Mirageee37 charlotte ayy onları verene kurban olayım fakat benim 1 buçuk yaşında kızım hiperaktif yetişemiyorum..dün yemek yemeyi unutmuşum belki inanmazsınız
Zeynepalp24 10 aylık oldu sadece sağarak besliyorum. Çok zor tarifsiz bir süreç yaşamayan bilemez . hareketlendi artık müsade etmiyor günde 4 sağım anca yapabiliyorum yettiği kadarıyla
Deletedmom_48 @beyazbeyza ben 1aydır sağım yapıyorm malesef asla ilk sağdığım gibi değil gün gectikce azalıyor sütüm emmeyince:( bestlak ve humana çayı kullanmama rağmen okdarda yediklerimede dikkat ediyorum inş sizinki bol bol artar
beyazbeyza Deletedmom_48 benimkide 4 gündür ne yaptıysam emmiyor mememi gece uykuluyken anca emiyor gündüz ne kadar teklif edersem edeyim basıyor çığlığı
Mirageee37 minikoglummmmm aptamil kullanıyordum o pek yatamadı kızıma doktor önerisi ile evolvia ya başladım
minikoglummmmm Mirageee37 bende Aptamil kullanıyorum kakasını yapamıyor o yüzden ayaklarına masaj felan yaptığımda anca yapıyor şimdi kullandığınız mamadan memnun musunz