Pelinzade Kızlar kuzımda kalsiyum yüksek çıktı d vitaminin derhal durdurdu mamanın içinde var dedi 3 damla da fazla oluyor ekstra verince bol su içir Damla’yı kes dedi tekrar kan vereceğiz d vitamine baktırın ona göre verin kızlar kan verdiğinizde isteyin bilmeden veriyoruz vallahi
Lilan Pelinzade benm kızım mama kulamiyordu heo ve d vitamini heo düşüktü, tuhaf geldi 🤷♀️ tabi bebekten bebegede degisir
Ugggg Pelinzade kalsiyuma neden bakmislardi bı rahatsizligimi vardı .yoksa 9 aylık olunca yapılacak ttahlillermi yapıldı.
Pelinzade Ugggg hemonjiom içim takipteyiz ilaç içtiğimiz için her ay kan veriyoruz orda baktılar tiroid yüksekti o düşmüş mesela
Ugggg Pelinzade bende kan testi istemiştim hep 9. Ayda dediler o yüzden sordum .böyle oluncada insan bişey olurda farkedilmezse diye korkuyor.troidi yüksekti düştü Sonra gene cikarmi diye tahlil istedim yapmadilar
Pelinzade Ugggg anladım bizim mecbur veriyoruz hatta ben istemiyorum kan vermek çok ağlıyor çünkü anlıyor artık ilaç içtiği için her ay istiyorlar