incitanem3 Yeni çizme aldım üst bacaklarım kalın olduğu için alttan fermuari oluyor üste çıkınca fermuar patlıyor zeytinyagi sürdüm yine çekemedim bir formülü varmı çok beğenerek aldım geri vermek istemiyorum
Senibidasanaelikopteryokbuson incitanem3 ıntermette gormustum corap gıbı ama bacagı ıncelten korse tarzı bısey belkı ıse yarar aklıma bısey gelmedı baska fermuarım ustune yag dokmek ıse yaramadıysa cok zorlamayıın bozulur belkı tem corap gıyın deneyın bıde cıplak bacakla zor oluyosa
ihtmozz incitanem3 zeytinyağ sürmüşseniz geri veremezsiniz. Çorap etek kombiniyle giyebilirsiniz. Yoksa tek çare cidden zayıflamak.
MelisaGoktugMommy Bety tamam hemen simdi zayiflar siz dediniz diye te allam sakasi bile olmaz boyle seylerin
Bety MelisaGoktugMommy maalesef şaka değil bende baya kilolu olduğum için tek çözümü söylüyorum . Ama siz şimdi duyar kastınız ya tam oldu .
Deletedmom_58 incitanem3 sanirim internetten aldınız aslında ayakkabı tarz ihtiyaçları deneyip almak daha mantıklı benim için ama korse tayt ile deneyin isterseniz güle güle giyinin🥰ve evet birazcık da zayıflamak çok daha da işe yarayacaktır. Benim zayifladigim süre içerisinde botlarım bol oluyordu doğumdan sonra gelmiyor şu an 🥰
Slmnese incitanem3 bazı çizmeler formu gereği giyilmiyor. Baldır kısmı geniş bir şey alsanız iyi olurdu başka çaresi yok çünkü
Mommqueen incitanem3 hiç kullanşlı bulmuyorum çizmeleri heleki anne olduktan sonra bot çizme bakarken özellkle ben bunu kapıda ne kadar hızlı giyeblşrm kriz cıkmadan çocuklarla dıye düşünür oldum bagcıklıysa vs 😅 bence iade edip yarım bot tarzı bişey bakablirsnz olmuyor gbiyse
incitanem3 Mommqueen çocuk olduktan sonra kendimizi salmak bence doğru değil istediğimizi giyip yapabiliriz
Mekselinda00 incitanem3 bacım ben seni anlamadım yorumlarında kendini salmak iyi hoş değil diyorsun ama yanlış anlama zayıflamıyorsun da ha bu arada bende kiloluyum kendimi salmadım süslü değilim eskisi gibi ama bakım yaparım. Ayrıca çizme bacaklarına baskı yapar dar olduğu için rahat edemezsin kalsın seneye giyersin kesinlikle