yookkdahaneler Topuklu 3-4 kez giyildi kilo aldım ayağıma olmuyor Spor ise 9-10 kez giymişimdir 2 adet 200 ₺ karşı ödemeli 🫶🏻
yookkdahaneler Düşünenler yazabilir 🫶🏻 Spor ayakkabıyı yıkayıp gönderebilirim dilerseniz , fotoğrafını dolaptan alıp direk çektim yıkayıp hiç giyilmemiş havası vermek kandırmak olurdu .
yookkdahaneler Bu arada fiyatı uygun mu pahalı mı yazdım bilmiyorum anneler ilk ddefa birşey satıyorum kusurma bakmayın 🤍
yookkdahaneler Kucukkuba fotoğrafta nasıl çıktı bilmiyorum ama evet sayılı giydim ve deforme olan bir yeri yok canım yanık sökük açılma vs yok fikrin için teşekkür ederim ☺️
yookkdahaneler motheroftwoangels Estağfirullah tabi ki fikriniz için teşekkür ederim, ilk defa birşey satmak istedim İnan bilmiyorum . 150 uygun mu sizce ?
motheroftwoangels yookkdahaneler ben alacağından değil kuzum yani almak isteyenler bu fiyata almaz diye söyledim çünkü bu konuda çoğu kişi şikayetçi 😏 umarım satarsın hersey gönlünce olsun 🥰
yookkdahaneler motheroftwoangels hayır niyetinizi anladım tabiki ☺️ Sadece fikir danıştım çünkü bende hiç bilmiyorum kaç ₺ yazsa idim diye 😍 çok teşekkür ederim iyi niyetiniz için