Burcinersoz Ertugrul25 bnn kanamam bitti 28 gün sonra merhaba regl 🙋🏼 Millet 1 yul olmuyor şans işte 😂😂😂
Kevser97 Ertugrul25 canım bende öyle oldum kırkım çıktı iki gün sonra regl oldum cok yoğun bi şekilde . Diğer ay ayni gün dikkat ettim baktım regl olmuşum
Ertugrul25 Burcinersoz benim bu pazartesi lohusalık bitti dün koyu şekilde kanama oldu yine anlam veremedim özür kanımı regl mi 😔
Burcinersoz Ertugrul25 kafın doğumcuna sor istersen çünkğ bnm arada keaelip iki üç gün sonra geliyordu 50 günden uzun sürdü diye hatırlıyorum
Ertugrul25 Burcinersoz sordum regl olmuş olabilirsin dedi buda ihtimallere kalacak birşey değil diye kararsız kaldım 😔
Burcinersoz Ertugrul25 bnm ilk regilim baya regil bibiydi 6 gün dolu dolu 😂 ama biz zaten baştan beri korunduk hatta şakalaşıyorduk eşimle yokbe nolcak falan diye ama riske etmeyin zira riske edilcek bir durum değil bnm açımdan
_tospikannesi Bizim 40ımız çıkmadan 36.gün regl e döndü kanama 7gün falan sürdü bitti sonra 1 hafta sonra tekrar regl kanaması gibi kanamam başladı normal mi acaba
Ipeksmom _tospikannesi benimde aynı şekilde oldu haftaiçi doktora gideceğim aradan bir hafta bile geçmeden 2. Regl oldu.
eymenhumeyra Normal benimde 40im bitti pesine hemen 10 gun suren bi kanamam oldu kisiye gore degisiyo bu durumlar kimisi aylarca olmuyo
AselHafsa55 Ertugrul25 50 gün kanamam oldu 3 gün kesildi sonra regl oldum canım normal düzenime geri döndüm yani 3 günde