Benisahtesevme2 Denizinannesi52 buzlukta taze fasulye var kuzum onu yapıcam bende çorbaya karar veremedim
Pikapikapikacuuu Denizinannesi52 Mantarlı tavuk sote Erişte Salata Sizde pişi yapabilirsiniz genelde evde bir şey olmadığında çay saati yaparım.
lceLady Denizinannesi52 Ufaklıga sebzeli çorba+makarna+cacık büyük oğlana makarna+Snitzel Bizede hamburger Valla bu ara hazır takılıyorum çünkü ne yemek yapacagım konusunda bende şaşmış durumdayim
Linaaa1 Denizinannesi52 dolaba bak kuru bakliyatlardan biseyler çıkar muhakkak cnm tel yada arpa şehriye çorbası da olur varsa tabi Bnde bezelye yemeği Ve tutmaç çorbası yaptm yanına turşu salata
A1se Sen ozaman alışverişe git bence önce😆Buzluğunda hiç mi birşey yok ,Ben biftek çıkardım biftek 🥩 soslayıp atacam fırına yanınada salata ,Dünda mantar sote yaptım yanınada bulgur pilavı belki Buda bir fikir olur 🥰
Denizinannesi52 A1se 2 tane bebe var evde ben gidemiyorum alışverişe eşim alıcak akşam buzlukta taze fasulye vardı bende onu yaptım şimdi yanına cacık yaparım birde
35lavanta Denizinannesi52 Ayyy en sevdiğim dünden kalan yemekk 💃💃 pırasalı portakallı kereviz var ailecek çok seviyoruzz yanunada yoğurt bitti gittiii
Deletedmom_123 Eşi sebze yemeği seven insanlar çok şanslı 🤦♀️ Biz yine klasik tavuk pilav salata 🙃 yarın da anne evi dinlenme tesislerine yolculuğa çıkıyorum bir kaç gün yemek derdi yok 💃🏼💃🏼😂
Aselinannesii6 Denizinannesi52 Tavuk suyu çorbası Buzluktan tase fasulyesi pişiricem Kıymalı makarna 👌