Aliyeylmz27 Ben bugün mercimekli köfte yapicam öyle bir canım istiyorki anlatamam yani bide turşu yapmıştım onun ikisini bir arada düşünürken dhada canım istiyor vllh😂😂
Balkizlarim Aliyeylmz27 etli taze fasulye sebzeli mercimek çorbası yaptım 🍁 Yanına meyhane pilavı cacık turşu yaparım 🍁😘
Emine323 yalnizkalp tatlı olarak Kıbrıs tatlısı yeter mi 😂 canım ben onu misafir geldiği zaman yapıyorum günlük akşama tatlı olarak yapıyorsan helal olsun😂
Balkizlarim Aliyeylmz27 kızım okula gittiği için yetiştirmem gerek gelip yiyor ya akşama da erkenden hazır oluyor benim bir tek salı geç oluyor i da pazara git gel yap zaman alıyor 🌻🤭
anonimhanim_ Aliyeylmz27 yeni post açacaktım buraya yazayım boşuna post açmayım 😅 sizce fırında bagetin sosuna yoğurt koymazsam olur mu arkadaşlar ? Akşam menüm baget bulgur pilavı mercimek çorbası bu arada 🫶
Deletedmom_123 anonimhanim_ yoğurtsuz daha güzel oluyor bence yoğurt çıtır olmasını engelliyor gibi geliyor bana
Aliyeylmz27 yalnizkalp mercimekli köfte canım mercimekli köfte yani mercimeği pişiriyorsun simiti falan salçasını katıp normal köfte gi yani sadece bu mercimekli antepliler çok yapar bu yemeği bnde bir Antepli olarak tabi😊
Ysgl26 Eşim evde yok bugün mercimekli bulgur pilavıyla ayran çekiyo ne zamandır Hazır o yokken yapayım
Mizmizmyrtle Aliyeylmz27 ben fırında mücver yapıciiiim havuçlu patatesli börek gibi oluyor aynı çok güzel 🤩
Emine323 Mizmizmyrtle ben dün yaptım tam bir hayal kırıklığıydı yanına da yoğurt başka bişey yapmamıştım bulamaç gibi oldu çok kötüydü yiyemedik
anonimhanim_ alonee ben hep koyardım neyse bu sefer koymadan attım fırına demek ki koymadan oluyormuş 😁