[silindi] QueenMommm merhaba 13.5 aylık hiç süt vermedim 3 yasına kadar vermeyeceğim. eğer gece uyanmaması içinse kaşık maması deneyebilirsiniz yatmadan. bir de gece beslenmesini kesebilirsiniz.
livanurvealpinannesi61 QueenMommm 2 yaşa kadar formül mama verdim kızıma. Oğlum 21 aylık süt vermiyorum 1 aydır formül mama içiyor.
Aroske Benım kızım da 1 yaşına gırcek gece uyumadan önce içerse pınarın devam sütünden vermeyi düşünüyorum
QueenMommm Aroske hani benim kızım gece 100 kere emmeye uyanıyor acaba yatmadan önce süt versem mi gece uyanmaz mı diye düşünüyorum ama bakalım tabii o da sütü içerse
MinnakvLiva 2 buçuk yaştan önce vermedimm sonrasında da yalnızca haftada 2 gün veriyorum okula giderken beslenmesine koymak için
Mizmizmyrtle QueenMommm süt yerine mama verseniz geceleri ☺️ Sütü hiç bir doktor önermiyor oğlum 13 aylık süt yerine mama ver dedi zaten mama içiyor doğduğundan beri ama süt Demir eksikliği yapıyor 🙏🏻
Mizmizmyrtle QueenMommm o zaman muhallabi tarzı şeyler yapabilirsiniz yani gece doymadığını düşünüyorsanız uyumadan önce böyle bebek irmiğiyle meyveli falan aklıma başka bişey gelmedi yine karar sizin tabi ben sadece söylemek istedim sütün zararlı olduğunu 🌸
Deletedmom_112 QueenMommm aslın da mamayı süt gbi bardakta yada pipetle de verebilirsiniz biberonda içmesi şart değil.
Aroske QueenMommm aynı kaderi yaşıyoruz benımkısıde cok bağlı memeye bişeyler yesede emmeden vazgecmıyor