YadeKaradag Merhabalar... Bebeğimin kakasın da kan çıkması sonucu hastaneye gittim ve muayene de popoda çatlak var denildi. Kaka tahlili yapalım dediler ve ikinci kere aynı şekilde kaka yaptı direk tahlil verdim ben süt alerjisi diye düşündüm ama Rota virüsü çıktı. O kadar sakınmama rağmen dibine girenler sağolsun bir anda yok oldular. Lütfen dikkat edin hastane hep aynı şikayetle doluydu. Özellikle çocuklardan bulaşan bir virüs okullar da açıldı iyice yayılacak. Bebeğinize teması olabildiğince engelleyin ellerini yıkayın. O kadar zor ki kızım resmen soldu kilo kaybı yaşıyor umarım hemen geçer 😢
Deletedmom277 YadeKaradag aşısı olmuş muydu ? Geçmiş olsun üzülmeyin bu aralar çok salgın rota virüsü. çabuk toparlayacaktır
Pinkmoms YadeKaradag çok geçmiş olsun salgın varmış zateb ben evden bile çıkarmıyorum parka götürmüyorum bir kere götürdüm el ayak ağız hastalıgı kaptı şimdi korkar duruma geldim
Janss YadeKaradag Benim oğlum da 2 kez rota oldu . Aşısı olduğu için en az hasarla atlattı . İshal su kaybı yaptığı için mutlaka bol sıvı desteği verilmeli . Çok geçmiş olsun ☘️
YadeKaradag Pinkmoms bence de çıkmayın ben anneme gidip geliyorum sadece ama yiğenim sürekli kucağına alıp gezdirmek istiyordu yani ne kadar sakınsam da sonuç bu
YadeKaradag Janss teşekkürler. Maalesef bizim aşkımız yok korkuyorum o yüzden. Sürekli emzirmeye çalışıyorum umarım hafif atlatır.