Emir0_ Hanımlar oğlum 1 yaşında hamileyken hiç içmemeye dikkat ettim ama kahve seven biri olarak o gün isim yoksa kendimi ödüllendirmek adına ya Nescafe ya dibek ya sütlü kahve içerim bunun bebeğe zararı olur mu veya geceleri iki saatte bir emmeye kalkıyor uyku düzenini etkiler mi
ihtmozz Emir0_ gündüz içileni gece etkilemez. Kahvenin zararı yok. Kafein dışında. Hatta çay bilinenin aksine daha çok uykusuzluk yapar
Sibel_87 Emir0_ arttık 1 yaşına gelmiş bebeğiniz zaten ek gıda alıyor,ben içiyorum kahve çay hamileyken de içtim tabi kahve 1 fincan içiyorum ç,hamileyken daha çok dikkat etmiştim..Bide 3 4 ay doğumdan spnra öyle dikkat ettim..Tabi dizin tercihiniz yine..
NurY Emir0_ ben içtim ,korkmayın bişey olmaz bir yazı okumuştum emziren annelerin içtiği kahve süte çok çok az bir miktarda geçiyor , 🌼🙏 oran çok düşük yani her gün içiyordum
Dilaylaa Içebilirsiniz hamileyken de içebilirsiniz ben çok içtim doktorum içebilirsin dedi. Bir sorun olmadı
Hollymolly Oğlum on aylık her gün bi fincan demleme yeşil çay ve sütlü filtre kahve içiyorum. Sütümde bir etkisi olmadı bence ki oğlum emiyor maşallah. Ama sabah içiyorum tabi
Litfenama Emir0_ kahvenin bir zararı yok. Ben hamileyken ve doğumdan sonra da içtim. Şu an 3,5 aylık bebeğim, günde iki kez filtre kahve içerim.