feldspar kızımda bir haftadır pamukçuk vardı spreyle vs azaldı. ama bu sefer de bana geçmiş ve korkunç ağrıyor. candipak sprey sıktım bu sefer de yarıldı. doğum sonrası meme yaraları da çektim bu daha beter. çok kötüyüm yaşayn var mı. ne önerirsiniz?
Nyr195 feldspar pomat diye bir krem kullanıyorum canım bende de aynı sorun var kremi sürdüm 1 gün o göğüsten emzirmedim krem geçirdi.
Azraemel Merhaba bizde de pamukçuk oluştu ve mememe de geçiyo gibi beyaz beyaz sivilce gibi bir şeyler var memelerimde bebeğin ağzını geçirmek için doktorumuz bir ilaç verdi mikostatin diye ama yararı olmadı başka ne kullanabilriim
Nyr195 Azraemel karbonatlı su çok faydalı günde 3 kere bebegin ağzına sür kendi göğsümede sürebilirsin canım bi zararı yok
Nimiko Azraemel mikostatın geçirir onu bitek ama bu arada karbonatlı suyla iyice bastırarak ağzının içini temizlemelısın. Bide pamukçuk geçince Bıle 2 gun daha devam edeceksin mıkostatın bizimkı 3 haftada iyilestı
Azraemel Nyr195 onu yapıyorum zaten ama işe yarıyor mu sabah aksam yapıyordum daha fazla yapayım bari umarım geçer
Nd12345 Beni emerken sinirleniyor agzina aldikca memeyi agliyor beyazlik var ama hala supheliyim fotografinida cekemiyorum durmuyor yokmu fotografini cekebilen kizlar bi baksam aynisimi ya
Nyr195 Nd12345 beyazlık varsa kesin pamukcuktur canım birde hergeçen gün ağzına yayılma yapıyorsa iyi takip et dilde başlıyor damaklarda dudak iç kısmına falan nokta nokta yayılıyor
feldspar doktorum memedeki pamukçuk için fito krem ve tyocillin göz pomadı yazdı. sürüyorum iki gündür yarılmanın iyileşmesini bekliyorum 🤕