GiybetReis Kızlar tekrar açıyorum konu ama LCW 1,6 tog kaç derecede içine ne giydiriyorsunuz? Yardımcı olursanız sevinirim🌸
baykuskiz_ GiybetReis ev aksam 22 derece bana soguk geliyor ama kalin kazak ve kalın alt giydiriyorum. Ya da benimki yikamaktan inceldi bilmiyorum ince geliyor
yumurtam GiybetReis 21-23 derece arası içine kolsuz zıbın ve çorapla giydiriyorum, çocuk doktorumuz da zaten çok sıcak önermiyoruz dedi
livanurvealpinannesi61 GiybetReis 1.2 bende var sadece atlet giydiriyorum doğal açık 38 derecede. Üşümüyor.
Civcivoglumm GiybetReis 23 derecede içine sadece kısa kollu zıbınla giydiriyorum 1.6 tog tulumumuz. Üstünü de örtmüyorum ne üşüyor ne terliyor vücudu sıcacık oluyor gece falan kontrol ettiğimde
GiybetReis yumurtam ben 23 derece uzun kollu zıbın ve kalın alt giydirdim. Kısa kollu giyerse üşüyecek gibi geliyor ya
GiybetReis livanurvealpinannesi61 ben 38 derecede tulum giydirmiyorum. 29 dereceye kadar sadece zıbınla yattı kızım😅
livanurvealpinannesi61 GiybetReis bulunduğunuz Yer baya sıcak demekki doğal gaz 38 de ama evin sıcaklığı 20 23 arası. Ben bile üşüyorum.yazın zıbın atlet ile yattılar hep zaten.