Deletedmom378 Kızımı kucağıma aldığımda belli bi süre sonra bacakları morarmaya başlıyor sizin bebeklerinizde de oluyor mu acaba
kitokit Deletedmom378 kucaktayken kan akışı aşağı doğru yöneliyor,özellikle karnından yüzü dışa dönük şekilde almışsanız.diğer elinizle poposunun altını destekleyin poposu bacaklarından daha aşağıda kalsın düzeliyor rengi.tek kolla tutmayın
Zeysars Deletedmom378 evet bizde de oluyor Zıbın bez vs. Bacakları sıkıştırıyor sanırım o yüzden öyle olduğunu düşünüyorum. Kucaktan inince düzeliyor çünkü
Yasemin000 Deletedmom378 https://www.instagram.com/p/BtLVVtIjmSS/?igshid=14assoptid8do hekim anneyi takip edin bu yazı mevcut
Yasemin000 kitokit evet bunu bende okudum çok doğru bir yorum destekleyerek tutun bebeğinizi tek elle tutmayın kucağınızda 👍
Deletedmom378 kitokit teşekkür ediyorum tek kolla yuzu dışa dönük tutuyordum yüzü bana dönük durmuyor kucakta destekleyeyim o zaman 🙏🏻
Zeysars Deletedmom378 sayenizde doğrusunu öğrendik teşekkürler ☺️bende tek elle tutuyordum mecbur kalınca. Yüzü bana dönük durmuyor diye 4.aya doğru alışıyor bugün 4 ay+1 artık sıkıntı çıkarmıyor.