Ahsoka Merhaba ✋🏻 Daha yeni Anne oldum, happy momdan, happy kidse geçiş yaptım. İlk sorumu sorayım o zaman. Göğüs ucu yaralarına en etkili çözüm nedir ?
mellthemomyone Ahsoka kişiden kişiye çok değişen bir şey deneyerek bulman gerekecek 🥲 ama lansinoh krem deneyebilirsn çok fazlaysa madecasol kullanabilirsn krem olarak ama sonrasında mutlaka güzel yıkamalısın. Ve gümüş kapak çok ise yarıyor
Ahsoka Sonsuzask emzirme zamanı gelince stres oluyorum bende. Siz bişeyler kullandınız mı? Ne kadar zamanda yaralar oluşmamaya başlar çok merak ediyorum.
ceylanguller Ahsoka ben 37 gün oldu dogum yapalı ilk üc hafta hep aglaya aglaya emzirdim bildiginiz aglıyodum o kadar canım yanıyodu zeytinyagı sürüyorum lansiloh krem sürüyorum suanda hala acıyo ama en azından aglatacak kadar degil artık cok sukur
Mbrre Ahsoka valla ben göz göz isittim instagramda gebelik okulu rgitimi veren Bi ebe hanim vardı ondan öğrendim zeytinyağının içindeki bazı asitler ısınınca kayboluyormus öyle daha sağlıklıymis:)
Ahsoka ceylanguller gümüş kapğı denediniz mi, bana bir tık iyi geldi gibi bende herşeyi denedim ama yine oluyo.
Ahsoka mellthemomyone ne zamana kadar bu meme terbiyesi dedikleri şey? Emzirmek istiyorum ama canım yanıcak diye erteliyorum bazen, sonrada kendimi kötü hissediyorum 😞
mellthemomyone Ahsoka biz 2.5 aylığız canım bi 40-45 gün sürdü benim. Kanadığı da oldu ağlaya ağlaya emzirdim valla :( geçer dayan. Geçtiğinde de diyorsun ki yaa bu kadar güzel bir şey miymiş emzirmek. Bana diyorlardı can acısından sinir oluyordum ama çok zor bi süreç gerçekten. Düzelecek. Beni madecassol ve gümüş kapak düzeltti en son. O kremi mutlaka kullan derim. Gece emzirip sür sabaha kadar dursun. Sabah güzelce yıka göğüslerini ama ılık suyla. Bir gecede fayda ediyor yani tamamen geçirmese de acısını alıyor
Kbr_ay00 Ahsoka bn emzirmek için silikon uç kullanıyordum ve durmadan yaranın üstünü emdiği için hiç geçmedi tö bi ay geçti taki bn o başlı bıraktık bebek memenin kahverengi yerine alınca ucuna dokunmadı için iki günde geçti yani yaradan emmedi için acı vermiyor du şimdi yara kapanıp gitti