Betlerbl Beklenen tarih 8haziran gerçekleşen doğum17 haziran erkek bebek bakabilir misiniz atak haftası mı ne zaman bitecek :(
Sehergkmen Egelihayat merhaba bana da bakar mısınız ? 29 Mart doğması gereken tarih 2 Nisan Doğum günü kız bebek
Mirayinannesi Egelihayat merhaba banada bakarmısınız 5 nisanda dogdu dogması gereken tarıh 30 nisan kız bebek
SedaAfra Egelihayat bizimde beklenen tarih 10 haziran doğum tarihi 12 haziran 2019 kız bebek :)) nolurr bakın bu aralar meme cok almıyor ve sürekli uyumak istiyor acaba ataktan mı
Nazhayat Egelihayat rica etsem banada bakarmsnz 30 ocak doğduğu tarih 07 subat tahmini doğum tarihi kız bebek teşekkürler
Nazhayat Egelihayat rica etsem banada bakarmsnz 30 ocak doğduğu tarih 07 subat tahmini doğum tarihi kız bebek teşekkürler
Esya Egelihayat ç Egelihayat çok olmazsa bende istesem :) burda duydum atak haftasınıda hic bilmiyordum. Benm ikizlerim 5-10 eylül arası bekleniyordu sezeryanla doğum 15 agustos...
Egelihayat SedaAfra sicramay 12 gun kalmis yeni cikmis siniz nerdeyse ataktan. 4 ay atağı baslayacak 20 eylul gibi falandir 1 ayi geckin sürecek
Emrelif Egelihayat banada bakabilirmisin çok hırçın bu aralar.doğması gereken tarih 3 mart 2019 dünyaya geldiği tarih 22 şubat kız bebek😍🤗
SedaAfra Egelihayat hadi yaaa ne gibi şeyler bekliyor bizi 4.ayda atak geçirenler söyleyindee şimdiden hazırlıklı olayımm :))
Egelihayat 2109bal t 2109bal 2 gun var sicramaya girmeye canm Mirayinannesi bitmesine 6 gün kalmis canm
2109bal Egelihayat merhaba bebeğim 21 Eylül de doğdu beklediğimiz tarih 1 Ekim Di bu ara o kadar huysuz ki sürekli ağlıyo bana da bakabilir misinşz aceba cinsiyeti kız
Egelihayat Mirayinannesi 6 gun kalmis sicramanin bitmesine canm. 2109bal sicramaya 12 gün kalmis canim.
Egelihayat Mirayinannesi 6 gun kalmis sicramanin bitmesine canm. 2109bal sicramaya 12 gün kalmis canim. Htcersoy az sabir 1 gun kalmis bitiyo
Htcersoy Keşke biri bana da baksa uslu bebişime bişeyler oldu 31 temmuz doğum tarihi Beklenen 1 Ağustos 39 hafta 6 günlük doğdu Kız bebek
Egelihayat Mirayinannesi 6 gun kalmis sicramanin bitmesine canm. 2109bal sicramaya 12 gün kalmis canim. Htcersoy az sabir 1 gun kalmis bitiyo Kbra_66 28 gun kalmis bitisine canim
Egelihayat Mirayinannesi 6 gun kalmis sicramanin bitmesine canm. 2109bal sicramaya 12 gün kalmis canim. Htcersoy az sabir 1 gun kalmis bitiyo Kbra_66 28 gun kalmis bitisine canim Emrelif 46 gun var sicramaya canim
Egelihayat Mirayinannesi 6 gun kalmis sicramanin bitmesine canm. 2109bal sicramaya 12 gün kalmis canim. Htcersoy az sabir 1 gun kalmis bitiyo Kbra_66 28 gun kalmis bitisine canim Emrelif 46 gun var sicramaya canim Z_dmn sicramaya 20 gün var canim
Egelihayat Mirayinannesi 6 gun kalmis sicramanin bitmesine canm. 2109bal sicramaya 12 gün kalmis canim. Htcersoy az sabir 1 gun kalmis bitiyo Kbra_66 28 gun kalmis bitisine canim Emrelif 46 gun var sicramaya canim Z_dmn sicramaya 20 gün var canim